Miss Dior Eau De Toilette

Floral

Christian DIOR

4.6

5 Reviews

Product Price USD 78.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Fachriyana

1:09 PM . 13 Dec 17

Baunya feminin bgt sih. Aku jarang suka yg wanginya begini. Kesannya jd cwe bgt. Aku lebih suka baunya yg agak2 strong, kaya bau2 parfum cwo gtu. Tp berhubung dikasih ya aku pake aja. Tp klu di suruh beli sendiri kayanya ga deh, hahahaha.

4 User's Overall rating

nabhilanst

10:45 AM . 06 Mar 17

Miss dior ini parfumnya enak kesannya mahal gt haha wanginya ga nyengat lembut tapi tahan lama cuma agak pricey sih harganya sekitar 400 rm kalo ga salah dulu cuma dapet edt cuma tahan lama sih awalnya dulu tau parfum ini karna dibawain oleh oleh dari temen ayah dari abu dabi dan ternyata enak?

5 User's Overall rating

WWNYNG

6:36 AM . 10 Dec 16

Buat saya terlalu feminin, punya karena dikasih hadiah sama seorang teman, aroma lembut tapi buat saya kurang suka karena saya lebih suka aroma yg deep earthy agak maskulin terutama aroma kayu kayu an. Kadang-kadang aja dipake

4 User's Overall rating

Castiel10

7:57 PM . 13 Sep 16

To be honest im tried dior's parfumes because of Natalie portman. So i went to centro and tried all miss dior parfumes line and my love falls to miss Dior eau de parfume and blooming bouquet.I will say this is more mature yet softer than blooming bouquet. The scent is sweet yet soft the kind of soft that very soft yet still noticeable, i love thia, very perfect in my opinion.
Im not good at explaining about the base scent, or third base scent like others in forum yet all i can say is miss dior has floral, feminine and sweet scent. Definitely my fav type of parfume. If you love vera wang princess, i bet you will love this because this is like the elegant version of vera wang.

Update After months wear this perfume, my husband told me "you smell like ritz Carlton. You know, hun? The smell that we will notice once we get in their lobby. Yeap, finally figure it out, always wondering, your perfume smells like something."Okay, that's weird @_ @", makes me want to find another perfume that doesn't smell like hotel's lobby :pBut however i love miss dior, it's sweet yet elegant and long lasting but ritz Carlton's lobby kinda smell makes me think to grab a new perfume.

5 User's Overall rating

caberawit

7:51 PM . 03 Aug 16

Botolnya cantik sekali buat dipajang di vanity. I bought this one because the smell is so fresh and feminime tapi ngga ninggalin kesan terlalu girly or sweet. Pas gue test smua wanginya gue paling kepincut sama si eau de toilette ini dibanding seri Miss Dior yang lain. Dua semprot aja di pergelangan tangan- leher udah cukup dan wanginya tahan lama. Menurut gue wanginya cocok untuk dipake day and night totally worth the money I spent. 

5 User's Overall rating

Christian DIOR Miss Dior Eau De Toilette
caberawit

caberawit

1 year ago

0

Wishlist

5

Reviews

4.6

Package Quality

60%

Repurchase

Description

Miss Dior Eau de Toilette perfectly captures the elegance and charm of Dior Couture while adding an extra touch of freshness and tenderness. The bottle features the iconic codes of the Dior House: houndstooth-embossed print on the bottom, a Couture bow on the cap, and a pink tone that reflects Dior’s childhood home in France.



A dazzling burst of orange essence blends with neroli and rose essence for a floral bouquet evoking a springtime garden in full bloom. An elegant and graceful Indonesian patchouli signature completes the captivating essence.



The new Miss is elegant, exuberant, and romantic, a fresh image of Dior, with a natural and spontaneous elegance.



Notes:

Blood Orange Essence, Neroli Essence, Rose Essence, Indonesian Amber Patchouli Essence.

Style:

Elegant. Exuberant. Romantic.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Christian DIOR

Not found article in this product