212 Splash

Woman

Carolina Herrera

4.0

2 Reviews

Product Price IDR 600,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bluerosen

5:38 PM . 13 Nov 15

This is very similar to the original 212, however Splash is more citrusy and vibrant. I bough this just because the packaging is nice and super qute with transparent box and pink bouttle inside. This is perfect packaging from CH

5 User's Overall rating

Icaca8

4:20 PM . 02 Oct 15

I have this as a gift from ex bf jaman sma dulu, suka banget sama packagingnya yang unik kyk botol soda warna pink, dan dibuka didalamnya ada 2 bola perfume gitu. aromanya sendiri so so sih, buat anak sma baru masuk sih udh lumayan oke, aromanya seger, a bit girly tapi enggak terlalu strong jg, krn ini EDT jd enggak begitu tahan lama sih aromanya. but so far suka banget sama ide packagingnya yg kyk botol coca cola dengan sentuhan warna pink tembus pandang. Menurut gue EDT ini cocok buat cewe umur sekitar SMP - SMA, krn aromanya yg cocok buat sehari2 tanpa kesan terlalu dewasa. Tapi kalo skrg ini gue disuruh pake ini lagi, I would like to try it again sih.

4 User's Overall rating

Carolina Herrera 212 Splash
Icaca8

Icaca8

2 years ago

0

Wishlist

2

Reviews

4.8

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Fragrance duo 212 Splash 2008 and 212 Men Splash 2008 are introduced in 2008 as limited editions.

212 Splash 2008 features sparkly and joyous notes of grapefruit, bergamot, mandarin, peony, jasmine, litchi, cedarwood, sandalwood and musk.

The fragrance is available as EDT, captured in romantic pink 60ml bottle.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Carolina Herrera

Carolina Herrera adalah brand parfum milik seorang fashion designer terkenal di dunia bernama Carolina Herrera.

Not found article in this product