Paris Amour Eau de Toilette

Bath and Body Works

3.5

3 Reviews

Product Price IDR 450,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

lovely mew

11:12 PM . 23 Oct 15

Salah satu wangi yg aku suka dr bbw adalah paris amour ini..enak wanginya..sweet tapinsayangnya untik ketahanan nya cuma beberapa jam saja..oya selaen si warm vanila.si paris amour bole juga dicoba klo suka wangi yg manis2...girly2 gituu ..lebih suka versi parfum si drpd body mist klo bbw sih

4 User's Overall rating

hellosandara

8:22 AM . 25 Sep 15

beli ini online jadi gak tau wanginya kayak gimana. suka sama packaging nya dan kebetulan beli satu set seri paris amour dari bbw. terlalu strong buat gw. gak suka wanginya. gak tahan lama juga. 2-3jam wanginya bubar jalan.

2 User's Overall rating

tantriana

12:04 PM . 18 Apr 15

Yep this is a nice scent although actually I bought this one because the Japanese Cherry Blossom EDT was not available in the store ( I visited Grand Indonesia store)

Top Notes: Sparkling Mandarin, Petite Strawberry, Cassis, Sparkling Pink Champagne, Apple Blossoms, Dewy Freesia
Mid Notes: Luscious Peach, Jasmine Petals, French Tulips, Water Lily, Frangipani
Dry Notes: French Vanilla, Coconut Milk, Amber Wood, Sandalwood, Creamy Musk


The smell is quite fresh in the first layer then becomes sweet and last the smell becomes strong.

5 User's Overall rating

Bath and Body Works Paris Amour Eau de Toilette
tantriana

tantriana

2 years ago

0

Wishlist

3

Reviews

3.2

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Bath and Body Works Paris Amour Eau de Toilette adalah parfum dengan konsentrat yang tinggi dari minyak wangi. Formulanya memberikan keharuman yang lebih nyata dan lebih tahan lama.

Top Notes: Sparkling Mandarin, Petite Strawberry, Cassis, Sparkling Pink Champagne, Apple Blossoms, Dewy Freesia

Mid Notes: Luscious Peach, Jasmine Petals, French Tulips, Water Lily, Frangipani

Dry Notes: French Vanilla, Coconut Milk, Amber Wood, Sandalwood, Creamy Musk

How To Use:
Semprotkan parfum pada pergelangan tangan, leher, dan bagian tubuh lainnya yang diinginkan. Gunakan setiap kali dibutuhkan.

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:
Key Fragrance Notes:
French Tulips, Pink Champagne

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bath and Body Works

Bath and Body Works adalah retailer produk-produk perawatan kulit, rambut, dan wewangian asal Amerika Serikat yang sudah didirikan sejak tahun 1997 oleh Leslie Waxner. Bath and Body Works pun melakukan ekspansi dan sudah tersedia hampir di seluruh negara.

Not found article in this product