Eau So Sexy Eau de Parfum

Victoria's Secret

5.0

2 Reviews

Product Price IDR 700,886.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

indahpll

3:32 PM . 20 May 17

Suka banget sama parfum EAU SO SEXY dari Victoria's Secret ini karena wanginya tu enak banget, wanginya tu juga lembut gak menyengat di hiung dan tahan lama juga. Pokoknya gak nyesel deh udah beli ini :D

5 User's Overall rating

zrfh30

11:16 PM . 24 Oct 16

Salah satu fragrance favorite dari VS. The smell suits my taste very well!! Udah repurchase produk ini dua kali dan suka juga body mist nya! 
Ngga ngerasa nyesel beli ini and I think it's worth the price!! 

5 User's Overall rating

Victoria's Secret Eau So Sexy Eau de Parfum
zrfh30

zrfh30

1 year ago

1

Wishlist

2

Reviews

3.0

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Oh so fresh, Eau So Sexy mixes vibrant florals with luscious fruits and a touch of airy warmth for a scent that's flirty and forever young.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Victoria's Secret

Victoria’s Secret adalah brand pakaian dalam, parfum, dan produk kecantikan lainnya asal Amerika Serikat yang didirikan sejak tahun 1977 oleh Roy Raymond. Karena kualitasnya, saat ini Victoria’s Secret tersebar hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product