Dream Angels Heavenly

Victoria's Secret

4.8

6 Reviews

Product Price USD 45.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Jeangirsang

3:15 PM . 31 Jan 17

Percaya ga percaya, ini termasuk yang awal2 aku beli, krn dulu beli parfum jd dapet lotion dan kawan2nya dg edisi ini. Langsung suka!!!!! Dan langsung abis! Sering dipake, ini aku lebih pakainya kalau sehari2 tapi wiken yg kaya buat ngemall jalaan nonton. Enaak deh! Tapi klo buat pesta kurang "berat". Soalnya wanginya ga tahan gt lamaa, jd sering2 semprot deh. Tapii enakk bgtt!

5 User's Overall rating

salsadewanta

9:43 PM . 20 Aug 16

I feel prettier whenever I use this parfume hahaha :)) karena baunya attractive tapi ga berlebihan kayak nyegrak/nusuk di hidung. Terlebih lagi, parfume ini kayak allround player krn cocok buat formal maupun informal occasion. Pokoknya perfect aja.

5 User's Overall rating

tanevelynt

11:12 PM . 22 Jul 16

Heavenly salah satu favoritku di Victoria Secret, tapi sayang katanya mau discontinue -_- entah lah yang enak-enak justru disdicontinue :(Wanginya seger, perpaduan sandalwood sama floral pas gitu dipake, aku beli yang edp miniaturenya, berharap mereka masih mau ngeluarin heavenly lagi

5 User's Overall rating

pinkchapter

2:28 PM . 22 Dec 15

it really smells heavenlyyy..
sukaaa banget sama wangi nya especially if i wear it at night.
Tapi sayang wangi nya ga tahan lama, kecuali dibarengi pake body wash ama body lotion nya, jadi wangi nya lebih nempel lama.
would repurchase it ;)

4 User's Overall rating

lineline19

11:54 PM . 01 Nov 15

Heavenly is my go-to favorite fragrance for those mid-week days of work, gym and errands. Perfect for the office or luncheons. It's a lovely blend of flowers, musk and sandalwood that never fails to smell fresh, clean and slightly sexy. Just enough so that is draws attention but never overwhelms. I've literally had people stop me in the grocery to ask what I'm wearing! That said I do believe that this scent smells different on many people. I've had some friends love it on me, but are disappointed when I tell them what it is since it did not smell the same on them. Heavenly usually lasts about three hours after first spray, so I usually do reapply (there are purse rollers and small sprays to carry). Also really love that there is an entire line of bath products in Dream Angels Heavenly--even a candle! LOVE the lotion (better than the cream in TX heat!)...it's sheer & lovely. Great year-round scent and a lot of product for the price point!

5 User's Overall rating

Victoria's Secret Dream Angels Heavenly
sarsky

sarsky

4 years ago

3

Wishlists

6

Reviews

4.3

Package Quality

84%

Repurchase

Description

Live the dream, love the romance: Be forever glowing in Dream Angels Heavenly. Luminous and warm, this eau de parfum is a sensual blend of white musk, sandalwood, vanilla and white peony. Spray on for mesmerizing scent that lasts.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Victoria's Secret

Victoria’s Secret adalah brand pakaian dalam, parfum, dan produk kecantikan lainnya asal Amerika Serikat yang didirikan sejak tahun 1977 oleh Roy Raymond. Karena kualitasnya, saat ini Victoria’s Secret tersebar hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product