Tresor Midnight Rose

Sweet Fruity-Floral

Lancome

4.4

11 Reviews

Product Price IDR 1,400,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

citaernanda

2:37 PM . 02 Aug 17

This is my mom's favorite and it became mine too. Strongly sweet tapi enak banget. Tapiii ada temen di kantor yang lagi hamil dan ga kuat sama baunya, it is that strong :D Definitely will repurchase, tapi masih mau coba-coba yang lain duluuu,

5 User's Overall rating

ratunabilah18

9:43 AM . 17 Apr 17

parfum yang kusayang2 banget makenya haha. wanginya floral, musky, elegant gitu. awet juga wanginya, dipake dikit aja udah berasa paling wangi deh haha. packagingnya lucu ada hiasan bunganya, tapi tutupnya ga rapat jadi gampang lepas2 gitu. jadi kalo dibawa2 harus sama dusnya biar tutupnya ga tercecer. cuma ini parfum menurutku cocoknya dipake ke acara tertentu aja karena wanginya kalo dipake untuk daily agak berat, apalai kalo siang.

5 User's Overall rating

marsellaoctaviana

4:26 PM . 31 Jan 17

wanginya enak bangeett apalagi kalo udh base notenya udah keliuar. top notesnya wangi mawar banget, setelah kira2 sejam wanginya jadi raspberry vanilla gitu. secara umum ini wanginya lebih ke manis daripada seger. botolnya lumayan lucu. pertama kali nyium ini tuh di c&f dikasih kertas yang disemprotin parfum ini, awal udah suka banget, tp abis bbrp jam makin suka lg. mama gw awalnya ga suka wangi ini pas gw kasih cium setelah bbrp jam jd naksir juga hahaha too bad waktu itu ga coba disemprotin di badan, dan pas beli ternyata ga terlalu awet kalo disemprotin di badan gw (kayaknya sekitar 6 jam deh dan parfum2 gw yang lain rata2 10 jam++) dan gw berasa ga terlalu kecium wanginya :( menurut gw parfum ini lbh cocok dipake buat acara2 tertentu/malam hari.
repurchase? 70% no (karena harganya mayan mahal dan lbh berminat coba2 parfum lain dulu) kecuali ada yg beliin hahahahahha

4 User's Overall rating

boobsandbutts

11:05 AM . 02 Jul 16

Floral and musky, if you're into it then this is your fragrance. The top notes opens with roses and berries but again my nose just cannot stand the musk and sadly this one has that strong musk to it. But this perfume screams elegant and feminine. And I do appreciate the beautiful bottle. But I have to be honest and honestly I am not a fan of this perfume so pass it to little sister that seems to enjoy it.    

4 User's Overall rating

shinhw4_girl

3:52 AM . 12 Mar 16

Jadi kemarin sempat dapat sample ini dari lancome, pas aku coba wangi nya sih sebenernya enak, gabungan antara sweet dan fresh. Wangi nya sendiri lumayan tahan lama juga loh. Sayang saja wangi jenis seperti ini bukan wangi yang saya rasa cocok untuk saya (selain harganya juga lumayan pricey ya) 

4 User's Overall rating

Lancome Tresor Midnight Rose
Demboo

Demboo

2 years ago

3

Wishlists

11

Reviews

3.8

Package Quality

55%

Repurchase

Description

The latest fragrance by the house of Lancome, Tresor Midnight Rose is announced as a seductive edition, successor to the last year's edition Tresor In Love in a purple flacon.

A new dose of Parisian romance provides a fragrant story beginning with passionate accords of raspberry and rich rose nuance. Love at first sight which happened between gentle rose petals and red fruit zest of raspberry continues with a hint of peony and jasmine, in an elegant and sophisticated way. Insolence felt in a heart comes from pink pepper and a dose of gentleness from currant buds. Base notes provide tranquility and comfort– composed of warm and soft vanilla, woody nuances of Virginian cedar and sensual musky veil.

Top notes: raspberry rose absolute
Heart: jasmine, peony, currant buds, pink pepper
Base: Virginian cedar, musk and vanilla

Face of the new Lancome Tresor Midnight Rose is Emma Watson, who posed for photos of the campaign in Paris. The photos were taken by Mario Testino.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Lancome

Lancome adalah brand skincare, makeup, dan parfum premium asal Perancis didirikan oleh Armand Petitjean pada tahun 1935. Dimulai dengan toko parfum, saat ini Lancome telah didistribusikan secara internasional.

Not found article in this product