Ma Vie Pour Femme EDP

Hugo Boss

4.8

3 Reviews

Product Price IDR 1,150,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ratunabilah18

9:29 AM . 17 Apr 17

suka banget sama ma vie ini. wanginya enak, seger tapi kesannya kaya mature gitu :p terus packagingnya juga ramping dan lucu warna baby pink nya. cuma tutupnya gampang copot. repurchase? tergantung. aku orangnya ga bisa bertahan dengan satu wangi parfum :p

5 User's Overall rating

baby_frog

11:44 PM . 14 Nov 15

Saya jatuh cinta dengan wangi hugo boss ma vie. dari desain botol yang minimalis dan langsing dan berwarna pink. lalu tentunya wangi floral yang sangat lembut, segar dan manis, note: manis yang tidak over. lagi - lagi saya suka dengan parfum yang tidak tahan lama, tapi justru disana keuntungannya, saya bisa berulang ulang menyemprotkan parfum ini seharian. hanya saja untuk ukuran 75ml parfum ini lumayan expensive

5 User's Overall rating

VinnyK

7:38 AM . 30 Oct 15

This one is my 2nd best perfume to Chloe :)
If u like the scent of Chloe, u'll love this one too (I think). Baunya mirip manis2nya, tapi bedanya ini sedikit lebih seger dan lebih gak tahan lama imho. Shower gel dari parfum ini juga ok banget, abis pake shower gel itu, semprot parfum ini... Yummmm... Enak banget baunya deh... Def a winner for me.

5 User's Overall rating

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme EDP

2019 years ago

0

Wishlist

3

Reviews

4.0

Package Quality

67%

Repurchase

Description

"Hugo Boss Ma Vie Pour Femme was inspired by the independent spirit of a woman as she pauses to indulge in the simple moments in life; a walk home at dawn, the sun on her skin, the touch of a flower. It is in these moments, when truly treasuring life, that the Boss Ma Vie Pour Femme woman is her most captivating, exuding a glow of femininity and confidence.”

The composition is described as a fresh, indulging and unique. It consists of three parts called “modernity”, "femininity” and "confidence”. Modernity is featured in top notes of cactus flower and its green freshness. Femininity is depicted with the heart of pink freesia, jasmine and delicate rose buds. The base of warm woods and cedar embodies confidence.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Hugo Boss

Not found article in this product