Armani Code for Women

Floral Oriental

Giorgio Armani

3.4

9 Reviews

Product Price IDR 750,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

mamadeleon

7:15 AM . 21 Sep 17

Nope..nope..nope.. I don't have chemistry with this perfume. It doesn't match with my natural scent. It makes me nausea the first I tried it. I can't describe what this perfume scent of. I gave it to my husband, since he likes unusual scent.

2 User's Overall rating

Soniahapsari30

1:15 PM . 04 Aug 17

Ini perfume dengan aroma teraneh yg penh aku punya. Wangi oriental citrus, honey nya bikin nih perfume worse. Kl disemprot kebadan, baunya jdi pahit enek gtu krna ada citrusnya, jujur ini perfume yg jarang bgt aku pake, udh 2 taun aku simpen dan kapok beli. Aroma nya not for me bgt. Ini perfume lebih condong ke night scents perfume, kl klian suka koleksi wangi2 aman, manis (tapi gak enek) dan elegant kek aku, this perfume is not your soulmate.

2 User's Overall rating

intanlasa

11:40 PM . 20 Nov 15

pernah dikasih tester sm BA sogo kalo ga salah. wanginya seger, gak manis gak floral jg. susyeh deskripsiinya. intinya sih elegant dan sensual. dipakenya buat malam hari cocok tu ya, dan buat sehari-hari rasanya ga cocok. wanginya tahan lama sih kalo gw blg, soalnya gw semprot di baju wkt itu ampe besoknya masih wangi. hihi

2 User's Overall rating

innadindya

4:19 PM . 30 Oct 15

Top Notes:
Jasmine, Italian Orange, Bitter Orange

Middle Notes:
Orange Blossom, Jasmine, Ginger

Base Notes:
Honey, Vanilla, Sandalwood

Smells so oriental! it is a refined oriental orangey citrus, lots of orange blossoms, sensual vanilla.
Its heavy, magnetic, demanding, heated, mysterious and confident. Sensual banget, pake ini berasa 100x lebih sexy :p
Very long lasting.

5 User's Overall rating

kamilah

7:55 PM . 28 Sep 15

code armani would be my all time favourite!
dari pertama kali dikasih sample sama salesnya di hari yg sama itu juga lgsg beli dan ga pernah ga ada di tas..
rada susah sekarang nyarinya.. dulu ada di metro n sogo sekarang kayaknya cuma ada di sephora yg aku tau..

5 User's Overall rating

Giorgio Armani Armani Code for Women
henivian

henivian

3 years ago

2

Wishlists

9

Reviews

3.8

Package Quality

45%

Repurchase

Description

Simple yet sensual, comforting yet captivating. A spellbinding fragrance evoking the same elegance as a Giorgio Armani dress.

Orange Blossom is the Muse of this creation: a miracle of the nature, the quintessence of femininity. A unique creation.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Giorgio Armani

Not found article in this product