Pleasures

White Lily - Violet Leaves - Green Accents

Estee Lauder

4.2

20 Reviews

Product Price USD 30.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

rainbow_catz

6:15 AM . 15 Nov 17

ini parfum pertama yang aku punya...packagingnya cantik dan wanginya juga enak, seperti wangi2 businesswoman klo dikantor-kantor bonafide gitu..wanginya bernuansa bunga white lily dan tahan beberapa jam.

4 User's Overall rating

nettaftr

12:15 PM . 29 Sep 17

Gak PEDE kalo keluar rumah gak pake parfum ini.. Tahan lama, wanginya kaya tissue gitu, pertama kali di semprot wanginya stroong banget tapi setelahnya bakalan kalem, manis seger, gak bikin noda di baju, Botolnya gak ribet, simple bgt.

5 User's Overall rating

Lulucycy

6:20 PM . 10 Mar 17

My first perfume,wkt ke hongkong duluuuuu,lupa harganya brp,wanginya lumayan enak,bunga2an gitu,seger dech,cocoknya buat dipakai sore atau malam,sekali semprot awet kok sampai berjam2,botolnya simple,ga aneh2 bentuknya.

2 User's Overall rating

zm588

10:52 AM . 10 Mar 17

krn suka banget sama bau2 melati gitu, jadi aku suka banget sama bau nyaa pleasure nya estee lauder ini... soothing banget, pernah juga nih aku smprot di bantal saking ga bisa bobo pas malem, and it helps :D

5 User's Overall rating

felixfelicis

6:27 PM . 23 Feb 17

My first perfume! Beli di tahun 1999 dan dibelikan sama Abang (hasil malak, sebenernya :p) Tau wewangian ini dari majalah Femina pas spokemodel Estee Lauder masih Elizabeth Hurley.
Wanginya lembut dan feminin, awet sekitar 6 jam, tapi kurang cocok di cuaca Indonesia yang humid dan bersuhu tropis. Menurut gw, kalo dipake di tempat beriklim tropis, dipake pas malem hari. Kalo siang hari, kurang cocok karena wanginya terkesan berat ketika dihirup.

3 User's Overall rating

Estee Lauder Pleasures
anissasef

anissasef

2 years ago

2

Wishlists

20

Reviews

4.4

Package Quality

60%

Repurchase

Description

One of life's simple pleasures.
Fresh as flowers after a Spring rain, this sheer, shimmering floral is a spirited blend of Lilies, White Peonies and Jasmine, all tingling with the rare essence of exotic Baie Rose.

Never sweet, ever fresh, it delights your senses with pleasure after pleasure.

Top Notes:
White Lily, Violet Leaves, Green Accents

Middle Notes:
Black Lilac, White Peony, Karo-Karounde Blossoms, Baie Rose, Pink Rose, Jasmine

Base Notes:
Sandalwood, Patchouli

THE INSPIRATION
Created in 1995, Estée Lauder Pleasures set the trend for uplifting, airy fragrances and introduced the Sheer Floral fragrance type.

Evelyn Lauder created it to have a sheer, elusive, luminous quality. It captures the clarity of flowers just after a spring rain. This wonderful fragrance has been one of best selling fragrances for many years.

"Whatever the fragrance was to be, I wanted it to have an elusive, textural quality," said Evelyn Lauder. "And we have achieved it with Estée Lauder Pleasures. For the first time, there is a fragrance that unfolds like a flower in the warmth of the sun, surrendering its scent little by little."

0.5 oz. - USD 30
1.7 oz. - USD 62
3.4 oz. - USD 85

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Estee Lauder

Not found article in this product