Escada S

Floral

Escada

4.1

4 Reviews

Product Price USD 40.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

liachikhy

3:32 PM . 22 Aug 16

pertama kali beli, saya langsung suka dengan parfum ini. aromanya saya suka. biasanya saya kalau sudah bosan dgn parfum, dan belinya utk ganti parfum alma pilih, tapi ketika saya lihat parfum ini, saya cium, aromanya...langsung tertarik. ada kesan sexy, smart, dan feminin. pertama disemprotkan, aromanya lembut agak agak keras, tapi setelah nempel di badan dan baju, aromanya kuat dgn kesan femininnya. aroma segarnya kuat utk pemakaian di baju. tahan lama, meski dicuci masih terasa aromanya sedikit. hmmmm love it.
tp, ahirahir ini di semua mall, susah cari seri ini ya.

5 User's Overall rating

strawberry_kiss

6:31 AM . 23 Nov 15

Yang jelas aroma parfum ini enak. Sweet khas bunga-bungaan dan so girly. Meskipun tergolong agak "berat" untuk dipakai sehari-hari, terkadang saya masih tetap memakainya untuk kegiatan harian karena wangi parfum ini "gue banget".

4 User's Overall rating

intanlasa

11:15 PM . 27 Oct 15

sweet, classy, this is very lovely. wanginya agak mirip nina ricci, manis tapi berkelas gitu. pas banget dipake untuk cewe yang lagi falling in love, pake parfum ini pas banget.. i just use for special occasion, disayang karena wanginya cocok buat acara penting aja hhihihi

4 User's Overall rating

innadindya

8:54 AM . 09 Oct 15

Top notes: plum and blackcurrant and rose
Middle notes: almond blossom, rose and muguet spiced with red pepper
Base notes: mahogany, sandalwood, musks and hazelnut.


Sweet rosy-berry fragrance, quite girlish and cheerful. Average staying power.
It's soft, elegant and a little powdery.
Aku pake ini waktu masih SMA, entah kenapa berasa jadul ya kalo pake escada ini hehe, aku gatau loh ternyata di notenya ini ada kacang-kacangan juga lol

4 User's Overall rating

Escada Escada S
innadindya

innadindya

2 years ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.8

Package Quality

50%

Repurchase

Description

According to the house of Escada, Escada S is a very special fragrance. It is intended for any occasion, any place on Earth, wherever you are, Escada S is the right choice. Designers of this fragrance wanted to create a perfume that celebrates adventurous spirit; ‘whether ski-ing the slopes of Aspen, exploring the museums of Rome, or mixing the perfect champagne cocktail…’

This a fragrance created to colour every moment, whatever you do, wherever you are. Sights, Style, Socialising and Surroundings. Escada S is ment for a woman that lives her life to the fullest; she brings color to her surroundings and to her inner-self. Escada S follows fashion trends which dictate; dare to mix the unmixable, accept diversity in any form.

The composition that celebrates adventure and free spirit opens with with plum and blackcurrant combined with elegant rose. The floral heart blends almond blossom, rose and muguet spiced with red pepper. The deep base melts mahogany, sandalwood, musks and hazelnut.

The bottle is elegant and modern that radiates with pulsating energy and liveliness of the world. It is available in 30ml, 50ml and 90ml Eau de Parfum bottles accompanied by bath and body products. More information on www.escada-fragrances.com.

Denis Boudard signs the design. Escada S was launched in 2007.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Escada

Not found article in this product