Le Parfume Intense

Elie Saab

4.4

23 Reviews

Product Price IDR 1,000,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

atasinaga

1:15 PM . 08 Oct 17

Smells like pure class. It's decently priced and I can't get over how expensive Elie Saab EDP smells. It's pretty straightforward: honey and orange flower, but it's so well done, so nicely blended. While the most prominent note is orange flower, it has no bitterness, I think it's because of the honey that sweetens the scent. It's not pungently candy-cotton sweet (I've kind of outgrown my appreciation for really sweet perfume) like many designer perfumes nowadays, which I can also appreciate. It DOES have some gourmandish sweet creaminess to it. I own this as well as the Intense version, there's a small difference but I love them all the same. The Intense is a bit more loud and deel and has more sillage, but longevity is the same as this one in my opinion.

5 User's Overall rating

tanjungretno

2:15 PM . 12 Aug 17

Wanginya mahaaaaal. Floral, so elegant, but not smell oldish. Parfum favorit, sayangnya mahal banget jadi makenya disayang-sayang, dirotate sama parfum lain. Ga yakin mau repurchase karena mahal banget, dan ketemu dupe-nya yg jauh lebih murah dengan wangi yg hampir identical (bahkan roomate gw ga nyadar gw ganti parfum)

5 User's Overall rating

awkwardgeek

2:57 AM . 01 Jan 17

yg jelas: baunya ga nyengat. floral, tapi not too much jadi tetep elegan. ini parfum buat night time sih soalnya emg agak heavy baunya (?) tp ini enaaak bgt harus coba utk pecinta parfum dominan floral cocok utk km yg girly tp elegant dan misteriuuus hahah

5 User's Overall rating

febrianaflorensia12

2:21 PM . 27 Dec 16

i just can't describe this... wanginya itu unik dan beda banget sama bau perfume yg lainnya...disarankan semprotnya ngga usah berlebihan karena dengan semprot sedikit aja udah kecium banget wanginya.tahan lama juga, tahan lamanya bisa sampai besok pula.
great product!

5 User's Overall rating

bissori125

6:48 PM . 04 Dec 16

Baunya floral tapi elegan, menyengat tapi tidak menusuk di hidung, setiap aku pake parfum ini temenku selalu nanya aku pakai parfum apa. Meskipun mahal tapi worth it sama bau dan keawetannya. It smells just perfect! 

5 User's Overall rating

Elie Saab Le Parfume Intense

2 years ago

Elie Saab Le Parfume Intense
ZRezhia

ZRezhia

1 year ago

Elie Saab Le Parfume Intense
IrmaKawi

IrmaKawi

11 months ago

3

Wishlists

23

Reviews

4.3

Package Quality

57%

Repurchase

Description

The magic of dusk. The Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum Intense is more voluptious and addictive. Like an evening gown caressing the skin. Orange Blosson, Ylang-Ylang, Rose Honey, Patchouli and Amber

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Elie Saab

Not found article in this product