Pour Femme

Vanilla, Sandalwood, Citrus, Jasmine, Orange Blossom, Heliotrope, Guimauve Marshmallow, Neroli, Rasp

Dolce & Gabbana

4.0

2 Reviews

Product Price USD 94.50

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

meewee

2:50 AM . 18 Dec 16

my wishlist dari pertama kali keluar, baru dibeli nya tahun lalu, bkn krn dpt tester dari counter tp lbh suka bentuk packaging nya yg hampir mirip sm perfume sma ku d&g light blue :D. blind buy beli nya sampe di counter ga ada tester.

hint : it smells soft n elegant di aku. awal di spray lebih ke bau citrus dan flower yg strong bgt, sedikit fresh & asam lama kelamaan di aku jadi vanilla & manis.
cons : cocok malam hari atau formal suit, ngga cocok untuk sehari-hari. special occasion.
staying power : sayang di aku cm 4-5 jam

4 User's Overall rating

pamelaingrida

6:10 PM . 16 Aug 16

smells so good <3<3 parfum kesayangan pemberian teman, kalo beli sendiri kudu nabung berbulan-bulan duluuu nih :D wanginya tu yaa lembut sekali dan cocok banget buat summer kaya gini.. repurchase? maybe

4 User's Overall rating

Dolce & Gabbana Pour Femme
pamelaingrida

pamelaingrida

1 year ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.0

Package Quality

50%

Repurchase

Description

From the Mediterranean, epicentre of harmonies and contrasts, the classic perfume, Dolce&Gabbana Pour Femme, is reborn embodying the essence of the Dolce&Gabbana woman – passionate, sensual and maternal. For the woman that is aware of her strength and her instincts. The Dolce&Gabbana Pour Femme bottle is a little masterpiece of luxury; a bottle of purity, compact with precise angles lending an image of absolute elegance, which blossoms enticingly into a crimson coloured cap supported by a solid base of gold. The seductive, soft and soothing neroli intertwined with nuances of raspberry, is given a playful lift with a hint of tart green mandarin. A heart of voluptuous sensuality, a softly undulating perfume of potent florals – velvety jasmine melting into the citrus sweetness of orange blossom. The addictive and seductive qualities of the sugary ‘Guimauve’ introduce the full bodied sensuality of the vanilla base notes. This captivating feature of the perfume is further lit up by the roundness of heliotrope and the smooth intense cream sandalwood.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Dolce & Gabbana

Not found article in this product