Clean Skin

Clean-musk scent

Demeter Fragrance Library

4.0

1 Review

Product Price GBP 15.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

imeldarosalia

2:58 PM . 19 Nov 15

Iseng nyobain ini karena kok lucu banget 1 botol parfum isinya 1 singular scent yang ada di sekitar kita. Aku pilih clean skin karena pengen wangi yang seger-clean scent gitu. Ternyata wanginya si clean skin ini quite soft, kayanya vanilla based deh. Pokoknya bukan soapy scented gitu, wanginya kaya wangi anak bayi abis mandi lol staying powernya ga terlalu oke sih mungkin karena soft banget jadi cepet ilang. Still love it tho!

4 User's Overall rating

Demeter Fragrance Library Clean Skin
imeldarosalia

imeldarosalia

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

4.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

What's sexier than clean, post bubble-bath skin? A blend of orange, lemon, white rose, bergamot peach and vanilla, make for the perfect shower-fresh scent. Clean Skin by Demeter is a virtually transparent and delicate fragrance. Smells like the best version of you - just better.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Demeter Fragrance Library

Not found article in this product