ADD
4.5
(13 reviews)
Jadore - Eau de Perfume
Floral
Christian DIOR
Rp. 1.350.000
9 Reviews
AjengNinditia
Very Dry, Medium, Neutral, 19 - 24
28 Aug 2017

ini wangi nya untuk selera ku sih too strong. cocok bgt untuk wanita dewasa. ga terlalu cocok untuk perempuan yg suka wangi floral, sweet atau yang suka wangi kayu. krn wangi nya cocok untuk wanita independent menurut aku sih begitu. wangi nya juga tahan lama itu salah satu pros nya.

wordsbleed
Sensitive, Fair Medium, Neutral, 19 - 24
11 May 2017

I've had been always a fan of fruity perfume, name it Taylor Swift perfumes, Paris Hilton perfumes, VS' noir, BBW Body mists, etc. which all of them have fun, childish, teenage-y fragrance. This one is actually the first floral perfume I fall in love with. There's something so graceful about this perfume which reminds of being a woman, a more mature version of a girl. However, there's still a slight scent of berries which becomes the base notes along with the floral scent that create a perfect combination. Very lovely.

pinkodotart
Very Oily, Olive, Not Sure, 45 and Above
29 Mar 2017

aku suka parfum ini karena duluuu banget Mama ku suka pakai parfum ini. wanginya feminine, lembut, scent Jasmine nya dominan, menurutku cocok dipakai untuk perempuan usia 30 tahun ke-atas. salah satu parfum favoritku 💙

minervaminerva
Oily, Medium, Warm, 45 and Above
09 Feb 2017

Combination between elegant bottle and amazing scent. For a flowery scent lover like me, this perfume is perfect. Yes, it"s pricey but definitely able to boost up my confidence. I feel like a real lady all day. Love J'adore so much!

divabeshia
Combination, Medium, Warm, 45 and Above
24 Dec 2016

The story behind every parfume I bought is simply bcs of the commercial/packaging. Nah yang ini dua-duanya haha. Packagingnya menurutku mewah tapi simple just how the brand represent Charlize Theron. Baunya agak floral tapi surprisingly aku suka. Makin lama baunya makin enak dan smooth banget. Ketahanan super dan cocok aja dipake on a daily basis menurutku tapi sayangnya the price is not so affordable. 

WWNYNG
Combination, Medium, Warm, 45 and Above
10 Dec 2016

Ini best perfume Dior buat saya, Wangi nya elegant ada aroma melati jg dan kebetulan saya suka banget dengan melati, feminin namun ga terlalu lembut dan manis. Kemasan nya bagus juga tampak elegant. Pasti akan repurchase J'adore Dior ini

elina
Normal, Fair, Cool, 19 - 24
26 Jan 2016

timeless best perfume. harganya mahal sih tapi dibandingin parfum lain yang sama mahalnya mendingan pilih dior ini karena wanginya super !sedikit aja pakenya uda kerasa dan baunya tahan lama bisa tahan berbulan-bulan (uda aku coba karena ngga sengaja kesemprot di ranjang) the packaging very pretty and feminine tho.best perfume gift idea buat temen ,ibu maupun sodara!

kamelia
Acne Prone, Medium, Warm, 19 - 24
21 Dec 2015

This perfume is a gift from my husband, he told me he loves the smell, n me tooo.. white flower n musk note, so classy n elegant, seger juga menurutku, not too sweet, too sweet perfumes make me uhh. Lebih cocok dipakai malam hari sih, n longevitynya lumayan long lasting. Botolnya punya nilai + cz lucu.

nadifer
Combination, Fair, Cool, 19 - 24
30 Nov 2015

Fresh, light yet still complicated enough to be evening-y. Incredibly sophisticated, modern and elegant.<br /> <br /> It's a bit fruity and floral but also a bit musky which I love, neither of those being too overpowering but all working in glorious harmony together. This actually a nice scent. A staple luxury perfume that's gifted to every woman, told them to wear. It's a nice classy elegant scent that will make you feel like a Lady of a Manor.

similar products

4
(1 reviews)
be the first to review!
5
(1 reviews)
5
(1 reviews)

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD