The Beat

Citrus

Burberry

4.3

2 Reviews

Product Price IDR 1,150,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

antiasavira

6:11 AM . 05 Jan 16

Will always be my favorite Burberry fragrance. Love love this. Its super chic for winter and summer, also gives a nice young vibe, and London posh feel. Great for all ages, whether you're 15, 50, or 105.

5 User's Overall rating

innadindya

11:44 AM . 09 Oct 15

Top Notes: Bergamot, Cardamom, Pink Pepper
Heart Notes: Ceylon Tea, Iris, Bluebell
Base notes: White Musk, Vetiver, Cedarwood

Burberry fragrances are usually good and easy, tapi seperti biasa.. wanginya cepat hilang ya rata-rata.
Pake ini udah lama banget, waktu SMA kayaknya, sekarang kok aku ga pernah liat lagi? Apa ini discontinue?
Menarik banget waktu itu facenya si agnes deyn

It's unique and gets noticed, can be worn easily but I love it in the spring the most. Screams spring to me.

4 User's Overall rating

Burberry The Beat
innadindya

innadindya

2 years ago

1

Wishlist

2

Reviews

3.8

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Burberry The Beat adalah parfum dengan wangi yang intens dan enerik yang merupakan campuran dari bergamot, cardamom, pink pepper dan mandarin. Heart notes nya terdiri dari Ceylon tea, iris dan bluebell. Ditutup oleh White musk, vetiver dan cedar wood yang memberikan aroma sensual.

How to use :
Semprotkan pada tubuh atau pakaian

Suitable for :
-

Ingredients :
-

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Burberry

Burberry adalah brand fashion yang juga memiliki line kosmetik ini dibuat oleh Thomas Burberry tahun 1856. Menjual barang-barang mewah, Burberry pun populer diseluruh dunia.

Not found article in this product