Body Tender

Floral

Burberry

3.8

4 Reviews

Product Price IDR 725,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bluerosen

12:40 AM . 28 Oct 15

This one is a fresh, cool rose with powdered petals.
Super feminine, yet it has some bitter bite to it that gives this scent a character.
It is clean and lasting, very versatile occasion wise, although almost too feminine for me

4 User's Overall rating

intanlasa

11:25 PM . 27 Oct 15

beautiful floral fragrance. gw pake ini bisa kapan aja ga mesti special occasion atau pergi ke mol. It's so light and feminine. It smells so sophisticated and classy. i have one sample, it takes 5-6 use. wanginya tahan lama 5-6jam. suka banget sama burberry floral ini

4 User's Overall rating

Kenza11

9:38 AM . 26 Oct 15

Wangi parfum ini feminim bgt ...but not to strong
Feminim ,elegan , dan fresh bgt ....cmn botolnya ini agak berat bgt, ...tp worth it buat yg suka aroma feminim
Sayang Ketahan parfum ini cmn sbntr dan g trrlu awet , Jd harus sering reapply ...

4 User's Overall rating

innadindya

9:08 AM . 09 Oct 15

Top: lemon, apple, peach and absinthe
Middle notes: rose, tea leaves, jasmine and sandalwood
Base notes: cashmere accords, vanilla, musk and amber.

The gorgeous Cara delevingne is the face of burberry body tender!
Very elegant, light, fresh and powdery at the same time. Perfect for everyday use.
The apple note is not too strong, neither is the rose, everything blends well and creates a beautiful harmony.
Biasanya aku pake ini kalo pagi-pagi, sayang wanginya 30 menit aja hilang :((((

4 User's Overall rating

Burberry Body Tender
innadindya

innadindya

2 years ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Burberry Body Tender adalah parfum dengan nuansa sensual, feminim dan mewah. Aromanya ringan yang menginterpretasikan jiwa muda dengan komposisi fruity-chypre yang segar. Wewangiannya merupakan campuran dari lemon, mawar, dan musk.

How to use :
Semprotkan pada tubuh atau pakaian

Suitable for :
-

Ingredients :
-

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Burberry

Burberry adalah brand fashion yang juga memiliki line kosmetik ini dibuat oleh Thomas Burberry tahun 1856. Menjual barang-barang mewah, Burberry pun populer diseluruh dunia.

Not found article in this product