Petite Cherie

Floral

Annick Goutal

4.3

3 Reviews

Product Price IDR 2,000,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

soulfascinante

12:45 PM . 11 Dec 15

I bought this one at Isetan KLCC (with the body cream).
Actually I'm not a fan of Annick Goutal fragrance karena buatku (yang pernah aku coba) wanginya a lil bit heavy. But not for this one! It's perfect buat yang suka wewangian fruity yang sweet, light and fresh.
I truly love the pear scents!!

Cons:
- Wanginya enggak terlalu tahan lama.
- Maybe memang pricey, but I think it's worth to try

4 User's Overall rating

Gaby_cininta

10:28 PM . 22 Aug 15

Pertama kali tau annick goutal dari sample pas gw lagi jalan-jalan di tangs. Langsung begitu gw cium baunya enak banget dan langsung gw beli. Walaupun wangi floral, menurut gw baunya agak manis-manis gitu. Tapi manisnya ngga terlalu menyengat di hidung,jadi ngga annoying banget. Emang pricey tapi karena wanginya enak banget gw bakal repurchase.

5 User's Overall rating

Hanzky

3:33 PM . 26 Dec 13

Expensive? Yes. Would I buy it again? Without a doubt :).

If I can only pick one perfume from my small perfumes collection it would be this one! I love the light and sweet smell of pear undertones that last forever. There's just something enchanting about this smell that makes me happy whenever I wear it. The bottle is also such a classic that will sweeten your vanity table.

5 User's Overall rating

Annick Goutal Petite Cherie
Hanzky

Hanzky

3 years ago

1

Wishlist

3

Reviews

4.2

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Annick Goutal Petite Chérie adalah parfum dengan sentuhan buah pir yang dibalut wangi mawar yang feminim. Kesegarannya diperoleh dari aroma rerumputan yang segar.

How to use :
Semprotkan pada tubuh atau pakaian

Suitable for :
-

Ingredients :
-

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Annick Goutal

Not found article in this product