Earl grey and cucumber

Bergamot, earl grey, cucumber

Jo Malone

4.0

4 Reviews

Product Price EUR 95.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

tanjungretno

3:15 PM . 12 Aug 17

Parfum favorit ke dua (setelah sea salt and wood sage) buat gue. Wanginya literally kayak teh earl grey (iyalah) manis, agak pahit, tp ga kayak abis kesiram teh. Just a really nice, subtle, and sweet OMG pokoknya really wanginya enak banget!!!! Dan cenderung lebih awet dibanding jo malone yg lain.

5 User's Overall rating

Hi mba, klo dari preference, urutan 1nya kamu u/ jo malone apa? Aq udah ada epf & pbs.. mo nambah koleksi jo malone - tapi masih bingung antara lime mandarin, pas liat kmu posting egt.. mohon pencerahannya

@nenitri paling suka (1) sea salt & wood sage karena ga pasaran dan wanginya elegant (2) earl grey cucumber (3) peony blush suede lain juga enak cuman ternyata secara ga sadar yg sering dipake 3 ini. Ya berarti fav yaa hehehe. Epf wanginya enak tp gampang bgt ilang di aku. Tiap pake nomer 1 & 2 ini ya SELALU ditanya org2 pake parfum apa? Karena wanginya enak bgt dan mereka ga pernah cium yg kayak gini. Sampe temen aku yg super irit & ga ga pernah suka beli barang mahal, beli yg earl grey cucumber loh.

summergirl

4:00 PM . 11 Dec 16

Sorry to say, but this one is not my kind of perfume. If you are looking for a sporty, unisex, fresh, and woodsy/green scent, than Earl Grey & Cucumber will suit you. Me, on the other side, prefer more on feminine scent. Sempat coba vial-nya, longevity gak bertahan lama, hanya sekitar 3 jam-an. 

3 User's Overall rating

dincil

1:59 AM . 10 Aug 16

Tried this in the jo malone shop pas lg transit di klia and suka dengan wanginya yang segar. Lebih strong ke aroma cucumbernya sih daripada earl grey nya, malahan I can not scent any tea scent di perfume ini. I dont know why.

3 User's Overall rating

Iuliul

8:43 PM . 01 Jul 16

This is my new favourite from jo malone. Tried this first from the sample vial and got to go to buy the 100ml. Very suitable for daily use, wanginya itu fresh dan enakkkk banget, couldnt smell the tea scent though. 

5 User's Overall rating

Jo Malone Earl grey and cucumber
Iuliul

Iuliul

1 year ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.9

Package Quality

50%

Repurchase

Description

A British tradition...afternoon tea. A fragrance with a burst of bergamot, distinct to Earl Grey, and the cool succulence of crunchy cucumber. Counterpoised with a sweet base of beeswax, vanilla and musk. Reviving and refined.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Jo Malone

Not found article in this product