Bali Rain Mist

Rose Geranium

Blue Stone Botanicals

4.3

3 Reviews

Product Price IDR 120,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

scarlett_pearl

11:21 AM . 26 Oct 16

The packaging is a lovely metal spray bottle which is a good one considering that it contains essential oils. I also love the graphics on the packaging. I bought this local product to use it as my body mist but even though the smell is very lovely and I love it very much but I somehow feels that the fragrant is not suitable as a body mist/perfume replacement. I love to spritz a little to my pillow before bed time and it's superr relaxing. I will definitely repurchase this one for aromatherapy purpose. However you have to order online and have it shipped all the way from Bali. But if you live in Bali, then lucky you, all you need to do is visit their store in Ubud. 

5 User's Overall rating

dissachandra

10:48 PM . 25 Jul 16

Pertama kali tau Blue Stone Botanical ini dari Instagram, terus pas ke Bali kemaren, nyempetin mampir ke storenya langsung pas lagi di Ubud. I'm in love with their products! Salah satunya Bali Rain Mist yang merupakan air hujan yang telah disaring dan dicampur dengan essential oils. Yang paling kusuka dari Bali Rain Mist adalah yang Rose Geranium karena wanginya calming banget!!! enak dipake di muka. sebenernya ini gak cuma buat muka sih, multifungsi gitu bisa buat room-mist, semprot di bantal jadi aroma therapy, banyak deh. Packagingnya aku suka banget, sangat elegan, kalo gak ada tulisan Bali nya kayaknya gak ketawan kalo ini adalah produk lokal.

4 User's Overall rating

diyang

11:50 AM . 23 Jul 16

Multi purpose mist ini bisa dipakai sebagai body mist, pillow mist, pengharum ruangan dan katanya juga untuk wajah tapi nggak aku saranin sih karena isinya hampir sebagian besar essential oils. Baunya calming banget, tapi ada scent jamunya. Kalo pakai berasa abis taditional spa gitu deh

4 User's Overall rating

Blue Stone Botanicals Bali Rain Mist
diyang

diyang

1 year ago

0

Wishlist

3

Reviews

3.7

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Blue Stone Botanicals Bali Rain Mist merupakan pewangi yang dapat menyegarkan suasana dengan kandungan dari bahan-bahan alami. Produk ini memiliki aroma yang merelaksasikan tubuh dan terinspirasi oleh keindahan Ubud, Bali.

How to Use:
Semprotkan pada area leher dan bawah ketiak secara merata.

Suitable for:
-

Ingredients:
Purified Rain Water (Aqua), Essential Oils of Ylang-Ylang (Cananga Odorata), Lavender (Lavandula Angustifolia), Lemongrass (Cymbopogon Citratus), Clove (Syzygium Aromaticum), Sumatra Cinnamon (Cinnamomum Burmannii).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Blue Stone Botanicals

Not found article in this product