Wild Madagascar Vanilla Fragrance Mist

Bath and Body Works

4.7

3 Reviews

Product Price IDR 189,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ruthvigu

5:15 PM . 26 Aug 17

Untuk pecinta scent vanilla, this is a must have item! vanilla nya nendang bgt tp ga lebay gitu, ada aroma fresh nya juga. Yg bikin kesel tutupnya suka kebuka sendiri kalo udh masuk tas. Tp ga akan tumpah jg sih karena semprot hehe

5 User's Overall rating

Dessiaryani

5:51 PM . 04 Jul 17

Suka banget sama wanginya, vanilla but not too sweet. Wanginya juga lumayan tahan lama walau ga se strong kayak waktu baru di apply. Sayangnya di store udah discontinue akhirnya beli varian lain deh supaya yang ini bisa dipake untuk ocassion tertentu aja. 

5 User's Overall rating

sharonwidjaja

3:25 PM . 16 Nov 16

I really like this fragrance mist, the scent is not overwhelmingly sweet. It has a fresh note to it since there's some fruits in the blend, compared to the Warm Vanilla Sugar I like this one better. As expected from a fragrance mist, it doesn't last very long. Great for a light, soft daily fragrance. 

4 User's Overall rating

Bath and Body Works Wild Madagascar Vanilla Fragrance Mist
sharonwidjaja

sharonwidjaja

1 year ago

0

Wishlist

3

Reviews

2.8

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Lavishly splash or lightly spritz your favorite fragrance, either way you'll fall in love at first mist! Our carefully crafted bottle and sophisticated pump delivers great coverage while conditioning aloe mist nourishes skin for the lightest, most refreshing way to fragrance!

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bath and Body Works

Bath and Body Works adalah retailer produk-produk perawatan kulit, rambut, dan wewangian asal Amerika Serikat yang sudah didirikan sejak tahun 1997 oleh Leslie Waxner. Bath and Body Works pun melakukan ekspansi dan sudah tersedia hampir di seluruh negara.

Not found article in this product