Synchro Skin Glow Cushion Compact

Golden 2

Shiseido

4.0

1 Review

Product Price IDR 480,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

diyang

10:28 PM . 12 Sep 17

Ini bukan BB Cushion tetapi Foundation Cushion. Finishnya dewy, coveragenya light to medium. Shade yang aku pakai Golden 2 dan memang cocok banget sama skintoneku. Yang aku suka, dia bisa nyesuaiin sama kondisi kulit. Udah kayak second skin aja sih. Apalagi kalau udah dipakai beberapa jam memang malah lebih bagus keliatannya. Dijualnya terpisah ya. Harga refillnya 480.000, casenya kalau nggak salah 200.000. Oiya, ini juga ada SPF 20. Aku pakai sih nggak ada whitecast sama sekali

4 User's Overall rating

Shiseido Synchro Skin Glow Cushion Compact
diyang

diyang

1 week ago

0

Wishlist

1

Review

0.0

Package Quality

0%

Repurchase

Description

SHISEIDO’s first intelligent cushion compact, to go. Just tap it on to give skin instant hydration and enhance its healthy glow, for a look of flawless freshness. Like it belongs to your skin. 3 ESSENTIALS IN ONE:

Revives skin’s luminosity

Taking advantage of light technology, it gives skin a polished glow with transparent collecting polymer and Super Hyaluronic Acid.

Protects skin

Specially selected natural ingredients provide skin-supporting powers. Mother of Thyme Extract helps prevent skin damage caused by oxidation*, and Hypericum Perforatum Extract helps prevent skin roughness.*

Responds to your skin

Formulated with Advanced Sensing Technology, it creates dynamic synchronization with your skin, optimizing light, oil and moisture to maintain skin’s beautiful look as skin conditions change throughout the day.

*In vitro tests

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Shiseido

Shiseido adalah brand perawatan kulit dan kosmetik asal Jepang yang didirikan sejak tahun 1872 oleh Arinobu Fukuhara. Menjadi salah satu perusahaan kosmetik tertua, Shiseido pun terus berkembang dan saat ini dapat ditemukan di seluruh dunia.

Not found article in this product