Brightening and Hydrating Foundation

20 Cream

Sephora

4.0

1 Review

Product Price IDR 296.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

riieeke

11:41 AM . 03 Jun 16

kulit muka lagi kering banget. sampai kelopek. Disaranin ini sama BA sephora, katanya bagus untuk kulit kering. Menurut BA nya juga, formulanya ringan, bisa untuk dailydan..yes! pertama kali coba buat Make Up kondangan, Kulit kering gue ga keliatan! hasil akhirnya dewy looks dan ga bikin breakout coveragenya : medium . Tapi bisa di built up dan ga cracky
Harganya juga gak terlalu mahal
cons : packagingnya aga berat, buat di bawa bawa aga repot.pake pump- jadi sometimes suka kebanyakan 
repurchase : Yes!

4 User's Overall rating

Sephora Brightening and Hydrating Foundation
riieeke

riieeke

1 year ago

1

Wishlist

1

Review

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Upon application, it reduces the appearance of blemishes, lines and dark circles. The nourishing formula instantly brightens and smoothens your skin. It leaves your skin suppler to create a translucent appearance.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sephora

Sephora adalah cosmetic store asal Perancis yang didirikan oleh Dominique Mandonnaud pada tahun 1969. Dengan konsep yang berbeda, saat ini Sephora menjadi salah satu store yang wajib dikunjungi para beauty enthusiast.

Not found article in this product