Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Foundation SPF 15

Sand

Physicians Formula

3.0

1 Review

Product Price MYR 80.65

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dyahb

1:55 PM . 22 Nov 17

Beli ini karena pas ada promo di Watsons NU Sentral. Nyoba ditangan dan leher cukup oke. Kemarin baru coba pakai 1x. Karena kulit aku super oily, jadi sebenernya agak ragu. As usual dimulai dengan primer. Yang mau beli ini, harus hati-hati. karena bentuknya dia eyedroppper jadi kalo gk biasa tumpah kemana-mana. Aku pakai karena mau pas foto dan foundation ini bagus. coveragenya sendiri juga bagus. Aku gk pake brushnya, cuma pakai tangan. Sedikit aja ini udah cukup (alamat bakal tahan lama). Hasil difoto juga bagus. Kulit aku sendiri sawo matang cenderung tan. Kalo foto bisa jadi putih banget dn ini enggak. jadi cukup puas. 
Edit: teksturnya sedikit terasa ada oil-nya. kemarin coba untuk seharian, muka memang keliatan berminyak, tapi bukan ke dewy lebih ke glowing. untuk di wajah sendiri gak begitu berasa berat, cuma cukup terasa oilnya. nyokap juga coba dan di dia gak bikin glowin, karena kulitnya lebih ke kering. 

3 User's Overall rating

Physicians Formula Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Foundation SPF 15
dyahb

dyahb

2 weeks ago

0

Wishlist

1

Review

0.0

Package Quality

0%

Repurchase

Description

New Innovation! Weightless Foundation Serum. Instant Spotless Coverage. Look up to 10 years younger instantly! Reduce the appearance of Spots 67%. Breakthrough Foundation Formula. Say Goodbye to Spots! Proven Visible Results!



Skin perfecting ultra-fluid foundation delivers flawless, spotless coverage. 35% silicone formula and true color pigments create a revolutionary weightless liquid veil that feels as if you have no makeup on. Precision dropper dispenses the perfect dose onto brush.



Powerful, brightening cosmeceutical formulas improve the appearance of dark spots, age spots & sun spots instantly and over time.



Spotless Technology is clinically proven to erase up to 20 years of natural skin darkening & reduce age spots. SPF 15 protects skin and helps to prevent new spots or discoloration from developing.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Physicians Formula

Not found article in this product