Ultra HD Foudation

Warm Ivory/R330

Make Up For Ever

5.0

1 Review

Product Price USD 43.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

akshafika

2:15 PM . 09 Aug 17

the best foundation ever!! it's like your second skin! bener2 ga cakey, easy to blend, ga kerasa berat banget, gada bau yang menusuk. bikin muka jadi flawless!!! apalagi kalo sblmnya pake primer step 1 yang smoothing primer! juara banget! terakhirnya di set pake chanel powder, udah gada yang ngalahin.. ga mau ganti2 lagi! ini udah cocok secocok cocoknya! luv it! shade ini cocok banget sama warna kulitku yazz!!?minus nya cuma agak pricey tapi sooo worth it

5 User's Overall rating

Make Up For Ever Ultra HD Foudation

2019 years ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Created for the very latest high-definition technologies of the film and TV industry, ULTRA HD advanced formulas look invisible in 4K definition and to the naked eye. Perfect for makeup professionals and for you.
ULTRA HD foundation feels like a second skin, but still provides medium coverage, and the light-diffusing formula looks natural while making skin look flawless and feel moisturized.
Exclusive 4K Complex guarantees invisible, natural and comfortable makeup. The fluid texture blends in seamlessly and conceals imperfections to unify the skin’s texture. Great for all skin types, and features a full-range of shades to cover all skintones.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Make Up For Ever

Make Up For Ever adalah brand makeup asal Perancis yang diciptakan pada tahun 1984 oleh seorang seniman yaitu Dany Sanz. Berawal dari kreasi makeupnya ia pun memformulasikan tekstur makeup yang dibutuhkan untuk para professional.

Not found article in this product