Mat Miracle

0-01

Lancome

3.6

6 Reviews

Product Price USD 46.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dhachaa

4:09 PM . 12 Apr 17

Nice finish. Not a flat matte finish, lebih ke satin imo. Bagus finishnya. Lightweight gak berat di wajah. Coverage lumayan. Cukup longwearing tp ya gak sampe 24h seperti claim nya. Biasa di 6-8 jam lah.. Easy to blend. Oil control nya jg not bad

4 User's Overall rating

xevavexa

11:57 AM . 30 Jan 16

I love the look of this fondi but it clog my pores. I also have to touch up every 6 hours. I love the look, I really do. But I think I can get better specially for my pores for that price. I am not going to repurchase.

2 User's Overall rating

Kaniakurni

1:53 PM . 11 Dec 15

Mat miracle ini ringan teksturnya. Oil control jg lumayan dengan hasil akhir yang ga dead matte. Gampang di blend dengan coverage medium. Sayang d area finr line agak pecah. Jadi tambah keliatan smiling lines ku. Kalo disuruh milih antara mat or teint miracle, aku tetep pilih yang teint sih karena lebih terasa kaya second skin

3 User's Overall rating

msdentist

9:59 PM . 25 Oct 15

lancome mat miracle ini bagus untuk yg kulitnya kombinasi. (i think veryy oily girl wont love this)
finishnya satin, ringan dan gak berasa pake foundi, teksturnya pas dan gampang di blend, shade nya pas banget untuk nc20. oil control juga oke banget. stays all day if you put loose powder on top. coverage bisa light-medium or medium-full depends on tools that you use to apply this foundation.

5 User's Overall rating

chitora8789

11:07 PM . 15 Oct 15

Walaupun namanya mat, tapi finishnya ga dead matte...
Menurutku lebih ke satin yaa..
Berasa light di muka.. Coveragenya medium menurutku..
Kalau mau dapat coverage lebih, aku apply pakai flat top brush..
Bisa sheer juga dengan memakai sponge.

4 User's Overall rating

Lancome Mat Miracle
bun2mila

bun2mila

2 years ago

0

Wishlist

6

Reviews

3.4

Package Quality

50%

Repurchase

Description

The new long wear miracle: Mat Miracle 24H.A unique combination of 4 patented Aura ™ and Eternal Soft FixComplex™ technology, for satin luminous finish and all day wear.All-day sebum resistant and shine control. All-day heat and humidity proof. All-day no transfer

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Lancome

Lancome adalah brand skincare, makeup, dan parfum premium asal Perancis didirikan oleh Armand Petitjean pada tahun 1935. Dimulai dengan toko parfum, saat ini Lancome telah didistribusikan secara internasional.

Not found article in this product