Pro Coverage Illuminating Foundation

Beige

L.A. Girl

4.5

2 Reviews

Product Price IDR 120,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ivoniksp

1:15 AM . 18 Jul 17

the best formula foundation sih. kulit aku oily, tp pake ini fine fine aja. tau ini dari videonya Tati, terus coba beli online dan omg suka produknya! coverage medium to full. bisa nutup bekas jerawat aku dan breakout di muka aku. harganya juga ga mahal. worth to buy!

5 User's Overall rating

Trot.00

11:35 PM . 10 Dec 16

Nyobain ini karena liat videonya Tati dan lagi nyari foundation yg dewy. Mungkin ini bisa dibilang dupenya MUFE HD, cm finishnya lebih ke luminous. Untuk harga worth the money, aku dapet  120rb. Mungkin di official storenya lbh mahal... Untuk teksturnya agak runny tp ga kaya air lebih cenderung kaya gel, baunya jg bau foundation pada umumnya. Untuk coverage sendiri medium dan buildable, dan di kulit ga berat walau ga seringan MUFE HD. Longevity as how it claims, indeed, long wearing for 6 hours. Plus buat foundie ini: superb wide color range + ada shade lightener, bingung sih pas milih shadenya untung pas cuma all you people from very fair to chocolaty dark don't have to worry, they got you covered. Untuk performancenya sendiri: agak bingung sm foundie ini sebenernya karena foundie ini ngikutin kondisi kulit, when my face was full of sebum pores this foundation doesn't give that makes my skin looks better nor rough. It just stay there as how my skin actually is but with even skin tone and dewy face. Juga pas kondisi kulitku lagi prima, this also give the same effect. Mungkin bisa di trick pake primer/base yg bagus yaa, karena aku cm pake base MakeOver. Rekomendasi buat kulit kering atau kombinasi, kalo kombinasi sangat perlu diset pake setting powder. It gives you the right kind of glow to your face. Good foundie, but not HG.

4 User's Overall rating

L.A. Girl Pro Coverage Illuminating Foundation
Trot.00

Trot.00

9 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

4.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

PRO coverage high-definition long wear illuminating liquid foundation is ideal for a flawless looking, full coverage finish. Lightweight formula is comfortable for all day wear. Paraben free formula with added anti-oxidants helps hydrate and improve the skin's appearance. Now available to extend the color range even further, an innovative white foundation mixer to adjust and customize color.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

L.A. Girl

L.A. Girl merupakan produsen kosmetik bermutu tinggi dengan harga yang bersahabat. Setelah 20 tahun bergelut di dunia kecantikan, L.A Girl telah mengukuhkan namanya sebagai salah satu brand kosmetik ternama di dunia kecantikan.

Not found article in this product