Glamoflauge Foundation

Light Medium

Hard Candy

5.0

1 Review

Product Price USD 7.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

peacockgreen

11:18 PM . 07 Jul 16

Setelah sukses dengan Glamoflauge Concealer, Hard Candy mengeluarkan versi foundation-nya. Tadinya aku maju mundur nyoba atau ngga, tapi karena harganya cukup terjangkau, jadi beli deh. Begitu datang, kemasannya sudah tidak tersegel (damn you, Walmart!) dan pump-nya seperti sudah pernah digunakan (ada foundation smear). Kuciwa, tapi kepalang pengen nyoba, hahahaha...
Well, onto the product review.Texture: thick liquid, kalo aku bilang sih antara L'oreal infallible pro-matte dan KVD lock-it tattoo. It's surprisingly easy to blend, ga seret.Coverage: medium to full. Cukup mampu menutup noda2 ringan.Finish: semi-matte, tapi emang lebih ke matte sih. :DColor match: shade Light Medium ini cukup ok di kulitku yang sekitaran MAC NC 25, padahal milih shade-nya asal aja :DLongevity: sekitar 5-6 jam-an sebelum akhirnya minyakan dikit di t-zone.Others: You get 2.1 fluid ounce of product for the price under USD 10, dua kali lipat dari berat drugstore foundations pada umumnya.

5 User's Overall rating

Hard Candy Glamoflauge Foundation
peacockgreen

peacockgreen

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Let your skin radiate with seamless color from this Hard Candy Glamoflauge Foundation. The skin-perfecting formula contains superfine pigments that help camouflage dark circles, blemishes or uneven skin tone. It offers excellent coverage for a variety of skin types. This Hard Candy foundation comes in a 2.1-oz pump that delivers a precise amount of product with every use. It provides a smooth soft finish and is available in a wide range of colors to match every skin tone.



Hard Candy Glamoflauge Foundation:

Controls oil build up

All-day wear

Oil-free foundation

Camouflages imperfections

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Hard Candy

Not found article in this product