ADD
4.2
(5 reviews)
Maestro Fusion Foundation
Giorgio Armani
Rp. 64
5 Reviews
dyahb
Oily, Medium, Warm, 45 and Above
28 Aug 2017

Saya punya jenis kulit wajah berminyak. Sulit banget buat dapetin foundation yang cocok buat saya. Pertama kali beli ini sebenrnya cuma nyoba (dan sedang diskon). 1x pakai itu cocok dn enak banget. gak berasa berat diwajah. blendnya bagus (seringnya tanpa sponge). 2x masaih bagus. dan sampai saya pakai terus itu bener bener bagus. cocok banget sih ...

goldielocks
Dry, Warm, 18 and Under
08 Jun 2017

Umur : mid 30's<div>Skin type : sensitive-dry</div><div>Preferensi coverage : sheer-medium</div><div>Best applied with : damp brush or finger (no kidding)</div><div><br></div><div>HG foundation untuk pemakaian sehari2.</div><div><br></div><div>Pros :</div><div>- Cair banget, dan kalau kulitnya minim masalah a little goes a long,long, way.&nbsp;</di...

Eggtu
Normal, Medium Light, Neutral, 19 - 24
06 Oct 2016

Bought this product cause its just so unique. Kalo foundie lain di pump, foundie ini tuh pake pipet gitu dan bener2 caiiiiiiiiiir banget. Dewy look banget. Jadi menurutku kurang cocok sama orang yang punya oil skin type karena bener2 bikin oily bangeeeeeett. But then, it gives a natural look. Coverage dan staying power nya juga bagus. Kalo di aku s...

tessanayoan
Dry, Medium Light, Neutral, 30 - 34
12 Sep 2016

Great foundation, feeling weightless and smooth on skin. Longevity medium, coverage medium. However not a fan of the bottle. It's a high brand and quite pricey. I use it everyday, cause I like the finishing result, satin finished.&nbsp;

endi_feng
Combination, Medium Light, Neutral, 19 - 24
11 Sep 2016

The maestro is the 1st liquid foundation that I've known for the dropper-type of bottle. It has velvety matte finish, medium coverage, and set onto skin pretty quick. With runny liquid consistency, I find it best applied using buffing brush like Real Techniques'. It lasts on my skin pretty decent, 7 hours or so, before it appears tacky &amp; oily o...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD