Double Wear Stay-in-Place Makeup

Sand

Estee Lauder

5.0

4 Reviews

Product Price IDR 550,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

citruslemon

10:17 PM . 30 Oct 16

Best high-end foundie I've ever tried! Double Wear shade selections are on point. I think sand suits about MAC NC 25. Color does not lean towards orange nor pink. My make up stays flawless throughout humid weather for 8 hours ++. It's a definite keeper!

5 User's Overall rating

Liu

Liu

10:19 PM . 03 Jul 16

suka banget ama foundation ini, hasilnya full coverage dan cocok banget buat kulit yang oily, sayangnya tidak ada pumpnya jadi nuanganya agak ribet aja, tapi aku akalin pakai pumpnya M*c dan cocok banget, jadi ga takut tumpah kebanyakan lagi deh..

5 User's Overall rating

Patsho

9:40 AM . 20 Jun 16

Loveeeee this.. Oke banget buat kulit oily ku, awet seharian meskipun berpeluh peluh... Hasilnya meski full coverage tapi tetep natural, warnanya pas bgt buat kulitku NC 25an, sayang ga ada pump nya, suka kebanyakan nuang nya

5 User's Overall rating

cuunga

8:41 AM . 20 Jun 16

Setelah melanglang buana nyari foundation yang cocok buat kulit aku yang super sensitif, oily combination dan acne prone,, pas nyobain eldw ini langsuuung passs bangeett. eldw ini matte finish which is emang aku suka yg matte finish. dia ga cakey, bener-bener stay in place. beberapa jam setelah penggunaan tetep awet, oil control nya baguus banget. cuma aga tricky kalo mau pake ini karena menurutku cepet banget keringnya. best apply with hand. super foundation! and surely will repurchase!

5 User's Overall rating

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup
cuunga

cuunga

1 year ago

1

Wishlist

4

Reviews

2.8

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Long-wearing makeup with 15-hour staying power. Looks flawless and natural. Lasts through heat, humidity, non-stop activity.

Won't change color, smudge or come off on clothes. Feels lightweight and comfortable.



For a look that lasts all day, without touchups.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Estee Lauder

Similar Articles

Sebagai pro MUA untuk brand sekelas Estée Lauder, Justin Lien punya banyak tips menjadi makeup artist untuk para aspiring MUA yang dia bagi untuk pembaca…

Read Full Article »