Diorskin Airflash Spray Foundation

200 light beige

DKNY

5.0

1 Review

Product Price USD 62.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

rizky_yanuari

11:25 AM . 16 Sep 15

My HG foundation!
Ngga ada yang ngalahin ini deh kalo urusan foundation, perfect banget!
Full coverage but ultra light formula with a very fine mist
Ngga perlu lagi pake concealer/corrector dan skin-like finish (satin finish)
Biasanya sebelum pake ini, aku contouring dulu pake produk yang murah aja kayak lt pro, terus di lock pake airflash dan hasilnya bagus banget, kalo pake ini ngga perlu deh contouring pake produk yang mahal-mahal
Wear time nya bisa sekitar 8-12 jam, tanpa luntur dan ngga cakey, ngga perlu touch up
Cocok buat daily yang bakal keringetan atau acara formal

5 User's Overall rating

DKNY Diorskin Airflash Spray Foundation
rizky_yanuari

rizky_yanuari

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

An ultralight foundation that delivers an airbrushed effect with precision and ease.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

DKNY

Not found article in this product