Dior Skin Forever

21 Linen

Dior

4.7

3 Reviews

Product Price IDR 780,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Pityfitri

6:09 AM . 22 Oct 17

membeli ini dengan harapan akan oke. apalagi belinya pas sephora lg diskon jd mumpung diskon sikat aja kan. dan memang se oke itu, seringan itu, dan cantik dipake dimuka, flawless, bikin muka jd glowing dan buildable coverage. tapi yah... kenapa lama2 kl dikulitku jd breakout? padahal mukaku bukan yg gampang jerawatan, bisa dibilang kulit badak lah krn pake foundation apapun dua hari tanpa cuci muka jg gak bakal jerawatan, tp ini lgsg jerawatan. bintang 4 aja yah..

4 User's Overall rating

tiarahong

1:26 PM . 09 May 17

I think this foundie is my HG foundie!I've tried Chanel Perfection Velvet, Bobbi Brown Glow, Estee Lauder double wear, Lancome Teint vissionare and teint miracle, MUFE HD.So far from all of this brand, Dior is the winner for my skin. It really easy to blend on my skin and make my skin so beautiful and healthy an ALSO the longer you wearing this it will turn your skin to be healthy glow.One day after using this foundie, I was too lazy to remove the makeup and goin to take a nap. I was awake because someone turn my AC off and I'm starting sweating because it's kinda hot that afternoon, I was SURPRISE that my skin turn glowing like korean actress (not that oily) it just normal glow that showing your skin is really healthy.So in my opinion, this foundie is a magic !

5 User's Overall rating

Novemberian88

9:54 PM . 30 Nov 16

Untuk kulit berminyak dan ingin make up stay in place untuk durasi yang lama yaaaph ini juaranya. The price is worth the hype and money. Untuk coverage buildable from medium to high coverage, tanpa membuat wajah seperti topeng.  This foundation prove the quality of the brand. Saya menggunakan foundation ini dan di setting dengan loose powder kurang lebih tahan selama 6 jam tanpa touch up.

5 User's Overall rating

mbak ini hasilnya matte apa dewy?

HIii mba ini hasilnya matte tapi ngga cakey. Bagus banget buat yang punya oily skin.

Sama shu uemura petal skin bgsan mana ya?

Bagusan ini jatuhnya juga cover but natural...dan tahan lama

Dior Dior Skin Forever
Novemberian88

Novemberian88

11 months ago

Dior Dior Skin Forever
Novemberian88

Novemberian88

11 months ago

Dior Dior Skin Forever
Novemberian88

Novemberian88

11 months ago

0

Wishlist

3

Reviews

4.0

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Memiliki SPF 25

Cocok untuk kulit berminyak

Shine control

Menutupi pori-pori yang besar

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Dior

Dior adalah brand luxury goods asal Perancis yang didirikan oleh Christian Dior pada tahun 1946. Dior sudah lama populer dan terkenal diseluruh dunia.

Not found article in this product