Outlast Stay Fabulous 3-in-1 Foundation

832 Nude Beige

Covergirl

4.1

14 Reviews

Product Price IDR 225,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

anonymous15

8:51 AM . 07 May 17

Dl awal belajar ngelenong pk foundie ini trs pk the real beauty blender lembab, oh my god. Muka gue flawless bgt, gapake primer tp pori gakeliatan? hasil akhir matte tp ga flat. Tahan lama bgt! Cocok kl ada party malem, karna kl siang dia sedikit melting gt. Coverage medium to full. Dan.. Dia drugstore jd murah?

5 User's Overall rating

whiteliliput

12:09 AM . 23 Nov 16

Best drugstore foundi ever. Ini dipake berkeringat dan di ruangan no ac ga bikin cakey apalagi break out. Ngalahin chanel. Akhirnya ke party ato special occasion pake ini juga. Cuma dibikin berapa layer biar rada tebelan. The best lahhh

5 User's Overall rating

Peeyach

1:34 PM . 12 Nov 16

Good foundie! Since it's the only foundie i've ever had. But no to bad. Good quality whether you apply it with a brush or a beauty blender. Or even your natural tool...fingers! I found it if u use finger u can feel where's the uneven parts. The coverage is buildable. But only for 6 hours since i have oily face. Not so bad????????

3 User's Overall rating

naaprilianti

11:12 AM . 19 May 16

Favorite foundation for my combination skin. I love that it has a pump bottle. Have been using this for a year now, I am completely in love. This foundation applies really well, its medium coverage but its buildable to full. The color goes on lighter than what it looks like in the bottle, but its okay ‘cause as the day goes on it oxidizes and matched my skin perfectly!

5 User's Overall rating

Sintaaak

12:53 AM . 25 Feb 16

At first the color seems right, tapiii setelah 1 jam kemudian langsung oxidized bikin kulit muka aku tambah kucel kusem :( Sukaaak sm packagingnya, with pump ada koncinya dan ada tutupnya pula :) Aku pakek setengah pump untuk muka, 1 pump sampe ke leher, blends easily, hasilnya semi matte di aku jd masih pakek powder lagi. Staying power lumayan untuk muka oily ku. Gak bikin break out.

1 User's Overall rating

Covergirl Outlast Stay Fabulous 3-in-1 Foundation

2019 years ago

Covergirl Outlast Stay Fabulous 3-in-1 Foundation
nadiashifa

nadiashifa

2 years ago

1

Wishlist

14

Reviews

4.2

Package Quality

65%

Repurchase

Description

Covergirl Outlast Stay Fabolous 3-in-1 Foundation merupakan alas bedak cair. Produk ini mampu membuat tata rias tahan lama sempurna seharian. Produk ini di desain agar tampilan cantik sepanjang hari karena ada concealer dan primer. Produk ini memiliki medium coverage dan mengandung SPF20 agar kulit terlindung dari sinar matahari.
How to Use: Aplikasikan pada wajah dengan menggunakan spons atau beauty blender.
Suitable for: Kulit normal, kulit kombinasi, kulit kering, kulit berminyak.
Ingredients:Active: Ensulizole 3.0%. Inactive: Water, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Talc, Dimethicone, Aluminum Starch, Octenylsuccinate, Sodium Chloride, PEG/PPG-18, Pvp, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Ethylene, Copolymer, Trihydroxystearin, Arachidyl Behenate, Methicone, Silica, Synthetic Wax, Sodium Benzoate, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Isopropyl Titanium Triisostearate, Ethylene Brassylate, Behenic Acid, Polyethylene, Iron Oxides, Titanium Dioxide.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Covergirl

Covergirl adalah brand kosmetik asal Amerika Serikat yang didirikan oleh Noxzema Chemical Company tahun 1961. Dengan produknya yang terjangkau dan berkualitas, Covergirl pun dikenal diseluruh dunia.

Not found article in this product