Color Balance Liquid Foundation

04 Light Warm Beige

Circa Beauty

4.0

1 Review

Product Price USD 15.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

peacockgreen

2:01 PM . 20 Nov 15

First of all. Brand ini ternyata punyanya Eva Mendes. Biasanya kalo brand yg creatornya artists gitu kualitasnya kadang bagus kadang ngga.
Suprisingly produk foundationnya cukup ok secara keseluruhan.

+ kemasan botol kaca yg kokoh, desainnya bagus bentuk kotak gitu
+ tekstur mudah di blend
+ medium to full coverage, ini bener banget

- hanya satu downside, itu pun juga aku salah pilih warna. Light Warm Beige ini agak gelap dikit di aku tapi bisa diakalin dengan pakai bedak yang lebih terang.

Overall aku terkesan sekali dengan foundation dari brand baru ini. Aku sudah coba juga beberapa produk lainnya dan so far, puas!

4 User's Overall rating

Circa Beauty Color Balance Liquid Foundation
peacockgreen

peacockgreen

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Evens the Complexion with a Soft-Focus Finish

Suitable for All Undertones
Creamy Formula Delivers Instant Hydration
Blends Effortlessly for a Flawless Finish
Even your complexion and hide imperfections with this silky fluid. Expertly developed shades work on all undertones, while a soft focus effect adds a subtle glow. This creamy formula delivers instant hydration and blends effortlessly, for a flawless finish that enhances your skin’s natural beauty.

Made in USA

Directions
Prep the skin with Circa Fresh Canvas Face Primer. Apply with fingertips or makeup brush for a flawless finish. Medium-to-full coverage.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Circa Beauty

Not found article in this product