Everlasting Cushion Foundation SPF50+ PA+++

Nude Beige

Pony Effect

5.0

1 Review

Product Price USD 40.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

fanisafea

7:39 AM . 11 Sep 17

can't help not to rave this cushion..coveragenya jempolan,satin finish,not greyish (i'm around nc25).give you that flawless look without being too heavy (a bit but not as heavy as foundation) .packagingnya superb!!gorgeous banget..magnetic gitu dan kelihatan mahaal..puffnya enak banget beneran semacam beautyblender berbentuk puff gitu..untuk price pointnya aku rasa ini sangaaaat worthed..satu-satunya con-nya adalah di kulit aku yg kering ini rada bikin kering gtu,pas udah sore berasa kelembaban berkurang gtu deh..tapi g pernah cracking,patchy,smearing unconditionally,creasing,or oxidized...well creasing sedikiiit fineline mata tapi itu udah biasa buat aku..and it's not lookin bad anyway..ditap-tap kelar.overall recommended sih.recommended banget malah..karena even aku yg kulitnya kering masih nyaman2 aja pake cushion ini.and what i love is that in the end of the day i still looks decent enough without any touchup in the middle walaupun aku pake lbh 6jam,panas2an,motor2an,berkeringat basah kering lagi gtu haha..<div>but will update after 2weeks i think..sekarang baru 3x coba dan belum nemu minus yang major...</div>

5 User's Overall rating

Pony Effect Everlasting Cushion Foundation SPF50+ PA+++

2019 years ago

1

Wishlist

1

Review

2.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Pony Effect Everlasting Cushion Foundation
Containing skin blooming ingredients supports luminous skin tone
Whitening / Anti Wrinkle / UV protection

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Pony Effect

Not found article in this product