Hi-Def Glamour Creme Foundation

Graftobian

3.0

2 Reviews

Product Price IDR 19.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

betlian

5:51 PM . 16 Nov 15

kalo mau foundation yang full coverage menurut aku foundation graftobian paling cocok..foundation ini full coverage banget jadi aku pake cuma buat ke acara khusus aja,hasinya menurut aku satin finish,gak terlalu matte ga terlalu dewy..tapi oil controlnya so-so aja dia ku..

3 User's Overall rating

bluepanda

5:26 PM . 11 Sep 15

Suka banget ama hasil akirnya yang dewy. Karena mukaku gak terlalu oily, pemakaian 5 jam panas2an di luar masih oke.
Paling tap2 tisiu, pakein finishing powder lagi ( whoo JP ) dah oke lagi.
Coveragenya mantap banget. Pas pertama kali pake coleknya kebanyakan heheee belum bisa nakar.
Oil control so so lah, staying powdernya oke. Shade leading lady ini jatohnya netral, jadi kurang cerah di mukaku yang warm yellow undertone

3 User's Overall rating

Graftobian Hi-Def Glamour Creme Foundation
bluepanda

bluepanda

2 years ago

1

Wishlist

2

Reviews

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Artists and enthusiasts can't go wrong with Graftobian's High Definition Glamour Creme Foundation! This buttery creme bends to your touch and covers impressively when applied even in small amounts! Watch blemishes, discolorations, capillaries and redness disappear as the highly-pigmented formula imitates your real skin in over 58 shades. The soft, airbrush-like finish is free of light-reflective pigments and photographs like a charm. Set with Graftobian Pro Setting Powder.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Graftobian

Not found article in this product