ADD
3.7
(10 reviews)
Urban Defense
Etude House
Rp. 610.720
10 Reviews
Muthiaufar
Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29
27 Jan 2018

dari sejak jaman aku kenal beauty blogger yg head to toe, aku coba beli ehh taunya palsu, pas beli lg nitip ke temen baru aku ngerasain kko hasilnya emang bagus di muka..gk berasa berat dan nyaman aja makenya

TiffanyHuang
Combination, Medium Light, Neutral, 19 - 24
19 Apr 2016

this tinted moisturizer doesn't work for me. i have dry skin and this tinted moisturizer seems a good idea at that time so i bought it. it is not light weight but has medium coverage. it has thick consistency. and it is oxidize. it is not moisturizing my face at all, instead it is feature my dry patches. so nope, this one is a pass.

Nataliefelicia
Combination, Light, Neutral, 25 - 29
25 Nov 2015

Aku suka dengan tinted moisturizer dari Urban Decay ini, teksturnya nggak berat dan coveragenya sheer to medium. Enak banget buat dipakai sehari-hari. Ada SPFnya juga meski kecil. Aku pakai shade Bodyguard, yang cocok banget dengan skin tone aku. Finishnya nggak terlalu oily, tapi nggak dead matte juga. Pokoknya pas!

pinkyrose
Oily, Medium, Neutral, 30 - 34
22 Nov 2015

nyobain tinted moisturizer UD ini waktu lagi sale, soalnya kalo bukan harga sale menurut saya pricey banget. teksturnya super lightweight, ringan banget kalo di wajah, coverage-nye sheer, cocok buat dipakai `no makeup` makeup, finishnya dewy dan glowy, sayangnya oil controlnya kurang, dan staying powernya juga kurang oke. menurut saya sih produk in...

noe_norma
Combination, Cool, 25 - 29
28 Oct 2015

I'm quite happy with this product! I have really, really dry skin and have a hard time getting my face not to look flakey. I have never had that issue with this! It evens out my skin tone pretty nicely as well. It would be nice if it had a bit more coverage but given that it doesn't dry out my skin or break me out I'm not complaining! It also feels...

modzy
Dry, Medium, Warm, 30 - 34
14 Jan 2015

Tinted moisturizer yang ringan dan tidak membuat clog pores, cuma memang kurang glowy lebih ke matte finish, diakali dengan pake highlighter, untung beli pas sale juga. Mungkin lebih cocok bagi yang kulitnya berminyak

Acitra
Normal, Medium Dark, Warm, 25 - 29
24 Feb 2014

Im on my second tube. So far cocok banget pake ini. Kebetulan selalu dapet beli pas lg sale jd ga pernah beli dgn harga normalnya yg menurut aku mahal ya jatohnya buat TM. You could get a good foundie with $30 tapi buat dipake sehari2 TM ini jauh lebih natural & coveragenya bagus. Jangan lupa pake setting powder kalo punya kulit oily or you'll ...

ReineChung
Combination, Medium, Neutral, 25 - 29
18 Oct 2013

It's a good tinted moisturizer, for me the coverage is medium, I like to use it before my foundation to even out my skin, thus less foundation I'm using. but the disappointment came from the shade, I actually own two shades, bodyguard for all over my face ~which suit my skin tone just fine~ and forcefield that I'm thinking for shading, but the shad...

ketupatkartini
Dry, Medium, Warm, 30 - 34
06 Oct 2013

I have this tinted moisturizer on shade 'bodyguard'. its a light-medium shade, but goes well on my skin.<br /> upon first application, performance wise, its just so-so. moisture well, and the 'tinted' blend effortlessly on my skin. <br /> I think I will keep using this, for it leaves a kinda 'healthy' feeling, moist enough but not shiny.

frahadi
Oily, Medium, Warm, 25 - 29
04 Oct 2013

TM ini sebenernya mahal banget menurutku, $30! Tapi aku beli pas lagi sale jadi cuma $6 hehe. Aku pake shade Bodyguard. Pas di medium skin kira2 NC30-35. Teksturnya ringan, ga lengket, dewy finish. Biasa aku pake untuk base sebelum pake mineral foundie. Tapi kalo untuk sehari2 cuma langsung kutimpa pressed/loose powder aja sih. Even out skin tone d...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD