Snow Toning Cream

White

Secret Key

4.0

2 Reviews

Product Price IDR 190,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

noviatiw

7:53 AM . 30 Oct 17

Aku merasa produk ini bukan skincare. Dia kayak base untuk ngeratain warna kulit sebelum pakai foundation. Bikin make up jadi lebih tahan lama. Kalo lagi males make up an, aku juga suka pake sun cream dan cream ini aja. Kulit jadi agak berat dan panas setelah pakai cream ini sih jadi jarang pakai.

4 User's Overall rating

melodylee

7:52 PM . 06 Aug 16

Actually i've tried this cream for more than one month before.. and it works very well on my skin. It does level up my skin tone.. wohooooo~~ And it also works very well as make up base.. it makes the make up being more natural and stay longer.. the the most important think is it doesn't break me up... ^^

4 User's Overall rating

Secret Key Snow Toning Cream
melodylee

melodylee

1 year ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Versi baru dengan UPGRADED technology, mencerahkan wajah lebih intensif dan membuat wajah tidak kusam setelah 8 jam pemakaian.

Cream ini bersifat moisturiser, pencerah, pelembab dan makeup base juga dapat digunakan sebagai krim malam

Dengan kandungan licorice dan juga 7 bahan alami aktif.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Secret Key

Secret Key adalah produsen skincare asal Korea Selatan yang fokus membuat produk dari bahan alami yang aman digunakan untuk semua jenis kulit dengan harga yang terjangkau.

Not found article in this product