Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 Sunscreen

Sand

Laura Mercier

3.6

11 Reviews

Product Price IDR 580,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Elleiana

4:48 AM . 24 Oct 16

It gives your skin a natural healthy look. Perfect for the everyday no makeup makeup. Coverage is close to zero, but it does help with areas of redness, resulting in a more even skin tone. I wear it with my trusty LM secret camouflage and loose powder and the result is always flawless. The only, but significant downfall is that it does break me out when I wear it everyday for long hours. *sad face*

3 User's Overall rating

veraazhou

8:14 PM . 28 Jul 16

I got this product karena katanya laura mercier has one of the best tinted moisturizer, waktu itu aku beli dengan harga sekitar 600an IDR, which is so pricy. Dengan ekspektasi untuk buat kulitku moisturized with a little bit of coverage, tapi kenyatannya malah di kulit ku yang kering ini, hasilnya jadi super OILY and GREASY ! But i didn't realize it back then, karena i was just starting to use make up. Another thing is, product ini ada expiration date nya, so unlike normal make up yang expiration date nya dimulai dari tanggal dibuka, this one ada EXP DATE. So notice that if you really want to buy it. Menurutku produk ini bakal bagus untuk dipake saat winter, this is not a tropical-friendly product !! Such a waste of money :'(

1 User's Overall rating

chrestelly

3:03 PM . 24 Jul 16

i don't know how i feel about this product. it is just okay for me. it is expensive, and it doesn't do that much to cover your skin. it just give you a natural dewy finish look. oh ya, it is dewy. so i don't recommend this for oily people unless you set it with powder immediately. i think this is a good product when you don't want to wear heavy foundation, but still want a little bit coverage to your skin

3 User's Overall rating

Monnaokta

11:15 PM . 29 Nov 15

Foundation ini agak dewy hasilnya, karena ini foundation yang ada moisturizernya, untuk coveragenya biasa banget, cenderung natural aja, setelah pemakaiannya aku tambahin powder biar healthy look make up jadinya, shade yang sand ini cocok di kulit aku

4 User's Overall rating

angelajess

1:01 PM . 07 Nov 15

Gimana ya.. i would have LOVED this (i so wanna love this) tapi ini jatuh ke kategori like ajah haha..
sebenernya aku beli ini yang PORCELAIN, tapi kayaknya ga fair kalo add new product cuma beda warna apalagi ini urusan face foundie/moisturizer dimana penilaiannya mostly formulationnya
porcelain masih agak gelap untuk kulitku padahal kayaknya yang paling terang
formulanya aku suka sih, hydrating enough, cud make your face shinier and seems oilier makanya harus dikasih extra powder
dikasih powder (aku pake Dior, karena halus banget powdernya) it looks great
ya the good thing with this it gives you a "healthy face" appearance
susahnya gitu jadi tergantung pake powdernya apa..
aku sebenernya suka produk wangi
jadi ini.. ga ada wanginya aku agak berasa ada yang kurang, karena ini jadinya ada natural scent dari oil dan pigmentnya.. which i found.. a tad gimana gitu.. i proly won't buy any other tinted moisturizer, maybe i'd just go for a liquid or balm foundie..

3 User's Overall rating

Laura Mercier Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 Sunscreen

2 years ago

5

Wishlists

11

Reviews

3.5

Package Quality

37%

Repurchase

Description

Laura Mercier Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 Sunscreen adalah pelembab yang dapat menghasilkan tampilan "no make up" atau seperti tanpa make up yang sehat. Formula SPF 20 nya yang ringan ideal untuk melindungi kulit dari paparan sinar matahari.

How to use :
Aplikasikan pada wajah

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Mermadimate (3.5%), Octinoxate (7.5%). Inactive Ingredients: Water, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cyclomethicone, DEA-Cetyl Phosphate, Hexyl Laurate, EMU Oil, Tocopheryl Acetate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polysorbate 60, Diazolidinyl Urea, Sodium Dehydroacetate, Sodium Hyaluronate, Allantion, Mica, Carbomer, Methylparaben, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Ascorbate, Propylparaben. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Laura Mercier

Not found article in this product