Fix Plus

MAC

4.2

26 Reviews

Product Price IDR 350,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dewial

12:15 AM . 10 Jun 17

Product ini bagus banget! Dia bikin nuka kita berasa gak keliatan pakai makeup walaupun kita pakai makeup tebel. Karena dia membantu menghilangkan powder berlebihan! Ini udh botol ke sekian yg aku repurchase karena memang sebagus itu. Untuk kulit muka kering jg dia hydrated bgt! Dan bisa digunakan sebagai vase makeup jg jadi makeupnya nempel lebih lama.. untuk kulit muka yg oily aku gak saranin pakai ini di muka sebagai setting spray ya, karena dia malah akan membuat muka semakin glowing dan berminyak gitu.

5 User's Overall rating

syl.via

9:14 AM . 13 May 17

waktu awal beli enak di pake di kulit. doesnt make myskin more oily. dan bedak tahan lumayan lama. tapi lama lama kayak gak ngefek lagi? probably won't repurchase since i know that MAC testing their products on animals which a big shame!! ?. ?times prefer cruelty free makeup/skincare products!!

5 User's Overall rating

raishajessica

1:40 PM . 20 Apr 17

Tipe kulitku adalah kombinasi jadi ada beberapa spot yang harus extra aku tambahkan bedak agar make-up dapat ter set dengan baik, tapi ya alhasil bisa terlihat powdery atau ya hanya hasil matte yang paling sering di dapat. Nah, dengan setting-spray ini aku bisa dapetin hasil dewy look dan gak powdery atau pun cakey.
Untuk high-brand dengan harga yang dikategorikan mahal, untuk packaging masih terlihat tidak sebagus harganya. 

4 User's Overall rating

raissasabrina

2:33 PM . 29 Dec 16

Let's be honest, the packaging is to die for--so pretty yet elegant. This is a pure water with glycerin and some other gimmicky ingredients that could make everything less powdery. Don't get me wrong, I LOVE THIS. This saved my life from dryness & cakey face but broke my wallet at the same time. This is not a setting spray--more like finishing spray. Probably will make my own fix plus with rose water & glycerin in the future. 

4 User's Overall rating

endi_feng

6:07 PM . 30 Sep 16

CANNOT LIVE without this. It hydrates my skin throughout summer vacay in Shenzen, and it makes cream makeups blending smoothly on the skin. It helps to hydrate dry skin, act as refresher or toner. I don't find it to help my make up last longer, because I have oily skin. What I like about this is, it kinda melts off powders on my face, and make my makeup looks like skin. Leave dewy finish on my beaten face. And the only down side is the bottle. The new frosted finish bottle is hard to clean, and the nozzle sometimes 'fart'(when pumped, the product doesn't spritz out).

5 User's Overall rating

MAC Fix Plus
Icaca8

Icaca8

1 year ago

MAC Fix Plus
JoannaPink123

JoannaPink123

9 months ago

10

Wishlists

26

Reviews

4.1

Package Quality

62%

Repurchase

Description

A lightweight mist of water packed with vitamins and minerals, infused with a blend of green tea, chamomile and cucumber to gently soothe and refresh the skin. Gives an instant boost of hydration while delivering a soft sheen to refresh and finish makeup.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

MAC

MAC adalah produsen kosmetik yang sudah ada sejak tahun 1984 yang diciptakan oleh Frank Toskan dan Frank Angelo. Ditengah industri kecantikan yang dikuasai oleh skincare, MAC hadir untuk memenuhi kebutuhan kosmetik dengan memproduksi berbagai rangkaian warna yang dibutuhkan dan juga produk makeup yang bagus saat difoto.

Similar Articles

Setting spray dipercaya bisa bikin makeup lebih awet hingga dua atau tiga jam lebih lama. Sepertinya, tahun 2017 ini pilihan setting spray akan semakin…

Read Full Article »

Yeay, siapa yang udah siap untuk ikutan event┬ápertama Female Daily di tahun 2017? Kali ini, FD berkolaborasi dengan M.A.C untuk acara All Day Fabulous…

Read Full Article »