Hangover Replenishing Face Primer

Too Faced

4.3

4 Reviews

Product Price USD 32.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

karinaw

11:15 AM . 26 Aug 17

For a dry-normal skin girl like me this primer is a YESS!!! Awalnya pernah nyoba di sephora SG tp ga tertarik as it felt just like a moisturizer trs lengket2 gitu.. Tp terus gara2 kebanyakan ntn Youtube jd kepincut lg deh & i ended up buying it and now.. I LOVE IT SO MUCH.. especially buat daily wear, i usually wear it under urban decay one & done and it somehow makes my skin just looks soo much better and healthier. Sebelumnya aku suka pake becca first light primig filter but it turns out this primer looks better for what im wearing daily. Terus aku suka banget wanginya, padahal i dont usually like coconut smell but this one smells so yummy.. i just love this primer..

5 User's Overall rating

justi

9:46 AM . 25 Jun 17

First impression: Ini primer utk kulitnya yg cenderung kering.. Kalau kulitnya berminyak, malah jd lbh cpt greasy mukanya, jd harus sering blotting/touch-up.. Aroma air kelapanya gak seenak yang kubayangkan.. Ragu2 nih mau coba pakai lagi atau nggak, mungkin sbg moisturizer aja kali ya.

3 User's Overall rating

ramadanibunga

1:38 PM . 30 Mar 17

It smells like fresh coconut drink which I love so much. The texture is creamy, easily blended, and absorbs quickly. It left the skin effortlessly hydrated, glow, and supple. Despite of the high price, I can say that this is one of the best primer that you should try at least once. Repurchase? Absolutely

4 User's Overall rating

veraazhou

5:59 PM . 12 Aug 16

Bought it for SGD49, and i had to go to a few sephora to finally find it, since it is sold out everywhere. This is one holy grail product swear by Kathleen lights. It smells like coconut, and make your make up application so much smoother. If you have dry skin, you should definitely get it. It has a very good hydrating formula, and make your skin so smooth. I would definitely buy it again. And it comes with a pump, so you can control how much product you wanna get. Although, i myself am not the biggest fans of the coconut smell, but i can accept it, as the smell goes away once i apply my foundie.

5 User's Overall rating

Too Faced Hangover Replenishing Face Primer

2019 years ago

0

Wishlist

4

Reviews

4.5

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Too Faced Hangover Replenishing Face Primer adalah makeup primer revolusioner dengan kandungan coconut water, untuk membuat kulit lebih bercahaya, elastis dan membantu melembabkan serta menjaga makeup tetap segar dan tahan lama.

How to Use:
Aplikasikan pada wajah yang telah dibersihkan, sebelum menggunakan riasan

Suitable for:
Semua jenis kulit

Ingredients:
Water, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Propanediol Dicaprylate, Propanediol, Ceteareth-6 Olivate, Olive Glycerides, Lactobacillus Ferment, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Olive Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cellulose Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pectin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Pentylene Glycol, Glycerin, Lecithin, Magnesium Aluminum Silicate, Fragrance, Lauric Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Too Faced

Too Faced adalah brand kosmetik asal Amerika Serikat yang sudah didirkan sejak tahun 90’an oleh Jerrod Blandino dan Jeremy Johnson. Karena keunikan produk dan kualitasnya, Too Faced cepat diminati oleh para retailer besar dan masih populer sampai saat ini.

Similar Articles

Ini alasan kenapa saya belum mengutamakan penggunaan primer untuk kulit kering.  Kebanyakan orang pakai face primer, either untuk menyamarkan pori-pori…

Read Full Article »

Muda dan banyak prestasi, yuk kita intip isi makeup pouch dari seorang Putri Tanjung! Kali ini Female Daily kedatangan anak muda inspiratif bernama Putri…

Read Full Article »