KleanColor Skingerie Silky Color Corrector

Orange

klean color

5.0

1 Review

Product Price IDR 45,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

agnesjr

5:15 PM . 23 Jun 17

Color Corrector yang bikin penasaran banget. Dan akhirnya beli, kebetulan juga aku blm punya orange color corrector biasanya cuma memanfaatkan lipstick aja haha... akhirnya beli dan teskturnya ini kan liquid dan powdery jadi sperti foundation. Bagus sih bisa menutupi dark circle dibwh mataku cuma sbaiknya make ini jangan terlalu banyak, cukup sedikit aja dia udah ngecover kok. Karena kalo terlalu banyak jdi kayak ada garis garisnya gtu krn diakam teksturnya powdery dan sdikit agak susah diblend hehe.. harganya dipasaranpun bervariasi dan aku dapet ini cuma dengan harga 25rb hihi tpi overall kalo dilihat dari segi harganya segitu sih ini udah recommended menurut aku :D

5 User's Overall rating

klean color KleanColor Skingerie Silky Color Corrector

5 months ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

SKINgerie Silky Color Correctors neutralize specific skin concerns discreetly so only you will know you're wearing it. The pointed tip applicator allows for precise product placement of it's creamy texture with a lightweight feel. Get a silky smooth, flawless base for playing up your best features.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

klean color

Not found article in this product