Veil Mineral Primer

Hourglass

4.3

19 Reviews

Product Price USD 18.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

annetta

9:46 AM . 22 Jan 18

Had high hopes for this, terlebih setelah baca banyak review ini aman di kulit acne prone. Dia membuat makeup tahan lama dan halus tanpa efek matte. Jadi bisa dibilang cocok sama semua jenis kulit. Sayang setelah 3 kali pake nimbulin jerawat. Memang my skin doesn't tolerate silicone well. Apart from that, this is a really good primer.

3 User's Overall rating

agnesyudita

1:15 PM . 10 Sep 17

Best primer ever!! Wajar ya harganya almost jutaan.. this primer is just amazing.. punya kulit yg superrrr dry, sensitive, acne prone plus ditambah pori2 yg luar biasa eksis kadang bikin serba salah kalau pakai foundie.. since I'm not a fan of dewy finish either, jd tetep pngen tampilan matte n clean meski kulit kering.. primer ini tekturnya creamy.. I just apply it around my T-zone and it works really well in blurring my pores.. ada sedikit brightening efect jg sehbs di apply.. yang pasti kulit jd supple dan halussss bgt mcm kanvas yg siap dilukis.. this primer is so damn gentle also.. the finish slightly reminds me of innisfree no sebum mineral primer, but of course hourglass is way much better.. in case it doesn't cause any breakout.. bahkan nambah bruntus sebiji pun engga.. it reduces flakiness on my face and makes my foundie stays longer than usual..

5 User's Overall rating

huahahaha.. di aku cocokk bgt siss.. semoga cocok jg di sisssy ?? @namira .ulfa

Alodita31

10:34 PM . 13 Mar 17

tekstur nya runny, tapi gasuka bgt sm packaging nya yg kaca bikin gabisa ngabisin produknya secara maksimal hahaha. di aku oil controlnya bagus sih, nge blur pori juga, dan yg penting sama sekali ngga bikin breakout.

5 User's Overall rating

ellena.ap

8:48 AM . 31 Jan 17

Primer pertama yg pernah ak coba. langsung suka sm efek blurry nya, matte n powdery. Oil control nya lumayan, after few hours, minyak yg biasanya udah kyk oil mask pas pake primer ini jatohnya dewy. No touch up needed.

4 User's Overall rating

chariesaaa

11:24 AM . 04 Dec 16

Yuhuuu, really love love love this primer. Biasanya aku pakai primer sejenis benefit, loreal, innisfree bentuk dan teksturnya sama. Tapi Hourglass primer ini teksturnya kaya cream dan totally nutup pori pori dan buat make up long lasting. Tapi sayang super mahal primernya

5 User's Overall rating

Hourglass Veil Mineral Primer
eneng.peni

eneng.peni

2 years ago

7

Wishlists

19

Reviews

3.9

Package Quality

58%

Repurchase

Description

A mineral-based, water-resistant primer that neutralizes the skin, minimizes shine, and creates a smooth, uniform canvas for flawless makeup application.

This clean, satin-finish formula helps keep makeup looking fresh and prevents fading. Veil Mineral Primer also absorbs excess oils and minimizes the appearance of pores by evenly distributing light to help hide and soften the look of skin imperfections and fine lines.

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates
- Phthalates

What else you need to know:
This water-resistant primer is also 100 percent free of fragrance, oil, and gluten.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Hourglass

Similar Articles

Punya budget lebih untuk beli face primer tapi bingung pilih yang mana? Berikut rekomendasi tiga face primer high-end yang worth it untuk dibeli! 1. Backlight…

Read Full Article »