Prime Time

BareMinerals

4.0

2 Reviews

Product Price IDR 290,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

setapakberbatu

1:38 AM . 06 Apr 17

Selalu pake ini barengan sama Bareminerals Original Foundation. Dan udah beberapa kali repurchase. Aku suka banget sama teksturnya yg ngga creamy, ngga gel yg basah gitu. Lebih kayak gel bening yg matte gitu. Bikin foundation jadi lebih bagus, cukup ngontrol minyak, dan bikin efek glowy <3

4 User's Overall rating

Novemberian88

4:39 PM . 29 Dec 16

This is my best face primer. Untuk kulit combination and oily this is your bestfriend, bisa membuat makeup jadi tahan lama, t-zone akan stay matte sampai sekitar 9 jam, kalaupun berminyak setelah 9 jam minyak yang terlihat hanya sedikit dan malah memberi kesan dewy.

4 User's Overall rating

BareMinerals Prime Time
Novemberian88

Novemberian88

10 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Combats rough patches, flakey dryness, fine lines, excess oil, uneven texture and enlarged pores so that your foundation goes on flawlessly

Extends the wear of your foundation, keeping you looking fresh for longer

Soothes and nourishes with plant extracts, antioxidants and Vitamins C and E

Silky formula glides on without any stickiness

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

BareMinerals

Not found article in this product