Rimmel Kate Sculpting Palette

Coral Glow

Rimmel

5.0

2 Reviews

Product Price IDR 148,500.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

leonychristy

3:15 AM . 01 Jul 17

ini produk makeup travel aku #1 isinya uda 3in1 dan travel friendly banget gausa bawa2 produk macem2 lagi ini uda lengkap bgt karena uda ada highlight, contour & blush. overall produknya bagus2 aja menurut aku, warna2nya oke dan packagingnya lucu kayak nokia 7610 ?

5 User's Overall rating

kermyth

6:53 AM . 09 Jan 17

Face palette for travel andalan aku, ada blush on - contour - highlighter, warnanya juga bagus banget. Ga bikin kulit aku break out. Cuman warna coral blush on nya agak sheer, jd harus apply beberapa kali baru kelihatan warnanya. Overall, I really love this palette!

5 User's Overall rating

Rimmel Rimmel Kate Sculpting Palette
kermyth

kermyth

11 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.8

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Rimmel’s first Sculpting & Highlighting Kit designed by Kate Moss.

• Soft shimmer powder to highlight the cheek bone, brow bone, centre of the chin and bridge of the nose.

• Shading powder to contour the sides of the nose, jaw line and forehead.

• Powder blush for colour and definition

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Rimmel

Rimmel merupakan salah satu brand komsmetik tertua yang sudah ada sejak tahun 1834 oleh Eugene Rimmel. Diawali dengan pembuatan parfum, Rimmel pun membuat kosmetik yang masih diproduksi sampai saat ini.

Not found article in this product