Kate Sculpting and Highlighting Kit

002 Coral glow

Rimmel

1.8

4 Reviews

Product Price USD 6.99

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

MargaretaRosaM

7:47 AM . 11 Jun 17

Agak kecewa sama pallette ini. Kalo dari luarnya kelihatan cantik warnanya. Tapi setelah dipakai kalo menurutku jadi terlalu berkilap karena bronzer sama blushnya shimmerry banget. Kalo highlighternya kurang cocok di aku juga.

1 User's Overall rating

miranti_r

5:57 PM . 17 Dec 16

beli palette ini karena kemasannya yg compact, karena udah ada contour, blush dan highlighter nya. sempet liat bbrp review di youtube, dan yg aku liat semua bilang ini bagus, jd akhirnya aku beli deh. tapiii ternyata kecewa. ga sesuai ekspektasi aku sama sekali. semuanya ga pigmented. highlighternya yg aku harap bagus, ternyata pun ga sesuai harapan. so now i'm still on a hunt to find a much better palette than this one.

1 User's Overall rating

aisyahsha

5:37 PM . 07 Dec 16

Aku nyesel beli palette ini. Nggak pigmented sama sekali, udah berapa kali dipulas pun. Kalau diliat di tempat terang, muka juga terlalu glittery bikin muka kayak disco ball, jadi nggak glowing secara natural gitu. Mungkin harusnya aku beli yang shade lebih gelap lagi, tapi aku udah keburu kecewa jadi mending pindah ke palette dari merek lain. Harganya murah sih, mungkin ada harga ada barang ya. Aku sih mending beli palette lain yg lebih mahal tapi hasilnya bagus. repurchase? NOPE.

1 User's Overall rating

melia243

11:17 PM . 05 Nov 16

This palette consisted of 3 products, a highlighter, blusher and contour. All three have shimmery finish. The powder tends to flake and crumble, which make the packaging a mess. First, the highlighter: the highlighter has soft shimmery finish, so this is suitable for everyday/day use. But for a night out or glam look, I dont think the highlighter is sufficient for this purpose. Secondly, the blusher: I like this blush! It looks really pretty on my skin. The color is coral-y, which is neither too pink-y nor orange-y. Really good for everyday use when I don't have any particular make up look / color theme I'm aiming for. Last, the contour. I'm not sure if this product should be used for contouring or as bronzer. It has slight shimmer, which makes it weird for shading. But the shade itself is not reddish or bronze-y, and the shimmer is not too strong so I guess this can be used for shading. I have used all three and I think the colors work well and compliment each others for a glowing look. But If you're aiming for heavy contouring/sculpting, this palette is not the one you're looking for. So overall, I am satisfied with this palette, I might repurchase it in the future if I don't found better product.

4 User's Overall rating

Rimmel Kate Sculpting and Highlighting Kit
melia243

melia243

1 year ago

0

Wishlist

4

Reviews

2.3

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Contouring now complete with a touch of blush! Introducing Rimmel's first sculpting and highlighting kit by Kate Moss, the Kate Sculpting and Highlighting Kit. Long-lasting color seamlessly blends with natural skin tone for a radiant healthy glow! Includes three shades to highlight, contour and define.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Rimmel

Rimmel merupakan salah satu brand komsmetik tertua yang sudah ada sejak tahun 1834 oleh Eugene Rimmel. Diawali dengan pembuatan parfum, Rimmel pun membuat kosmetik yang masih diproduksi sampai saat ini.

Not found article in this product