ADD
3.8
(44 reviews)
Touche Eclat Radiant Touch
Luminous Radiance
Yves Saint Laurent
Rp. 400.000
44 Reviews
winawiney
Normal, Medium Light, Neutral, 25 - 29
09 Apr 2018

Aku termasuk jarang pake concelear, cuma pas pake ini, oke banget buat tone aku, dan covering nya juga ok, aku cuma pake kalo make up ku agak berat. Ngga pernah pane ini untun daily. Jd so far ini memuaska

dhira777
Combination, Medium, Neutral, 25 - 29
12 Nov 2017

Packaging okay banget & mewah (ya iya lah ysl). Tapi gatau kenapa aku pribadi lebih suka hasil dari nars concealer sih daripada ini, mungkin karena konsistensinya yg terlalu thick kali ya jadi terlalu kering gitu ?✌?

StefannySu
Combination, Medium Light, Neutral, 19 - 24
02 Apr 2017

I have been repurchase this product about 2 times. And this was my favorite concealer after brand from estee lauder. Its expensive, yes, but it does a pretty good job of adding some brightness for my under eye skin. The shade that i use was 2,5

ambithaf
Normal, Light, Cool, 45 and Above
18 Dec 2016

Semua produk Ysl selalu memiliki packaging yang bagus & elegant, saya sangat suka. Saya pikir concealer ini lebih cocok untuk yang tidak memiliki mata panda terlalu hitam karena coveragenya ringan sekali dan harus berkali-kali memakainya untuk menutupinya. Saya suka dengan concelear ini karena tidak memberikan kerutan di garis mata bawah. Untuk...

Castiel10
Combination, Medium Light, Neutral, 30 - 34
30 Oct 2016

i think this concealer is too expensive, because the function is not as good as i expected. yes the texture is smoothly glide on my skin yet the coverage is very light. i mean, concealer should be full coverage, that's why we use concealer, to conceal the spot that foundation can't hide.&nbsp;<div>i need to apply this around 4-5 times, kinda disapp...

sunsetdazesha
Oily, Medium Light, Warm, 25 - 29
06 Oct 2016

kemasannya yang pen dan tinggal klik bikin acara dandan jadi lebih praktis. Gold packagingnya berasa mewah dan nambah pede kalau lagi iseng touch up di kamar mandi umum kaya di mall gitu. Tapi teksturnya light dan coveragenya sheer banget, buat undereye harus berlayer-layer alias berkali kali klik biar lebih cerah. Aku pakai shade 3.5 yaitu satu sh...

lualebeauty
Normal, Medium Light, Warm, 45 and Above
24 Aug 2016

<div><span>Aplikatornya mirip LA Girl dan jadinya ada bekas streaky di wajah. Light coverage, cakey, hard to blend and creasing. Enough said. Teksturnya cepat kering banget. Katanya bisa pake highlight but nope. Even as concealer, it doesn't work. I give 2 star for the classic packaging but no, I am gonna stick with my drugstore concealers.</span><...

Tasyaghsni
Dry, Neutral, 25 - 29
24 Jul 2016

<span>This is actually the most ridiculous makeup purchase I have made in 10 years. To start, I do not understand why this product is in the "concealer" section as it conceals absolutely nothing. I realize it is a highlighter but it does not highlight either. I tried it under makeup (on bare skin), over my foundation, over foundation and finishing ...

riesasetiawan
Normal, Neutral, 19 - 24
23 Jul 2016

Packaging yg waw banget karna warnanya yg gold, teksturnya yg ringan dan coverage under eyes yg cukup oke. Tapi isinya sedikit sekali so cepat habis, jadi tidak untuk penggunaan daily deh sayang banget karena harga nya yg lumaya rogoh kocek.

celinaseo
Normal, Neutral, 45 and Above
02 Jul 2016

This product is combined of base, highlighter, concealer together. As is is like paint brush, it is very easy to apply under the &nbsp;eyes, forehead and around the lips to make those spot bright. You need to be careful to button the top cause it can flow too much sometimes. It is nice to wash once a week using the detergent.


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD