Tarte Maracuja Creaseless Concealer

Light

Tarte Cosmetics

4.5

2 Reviews

Product Price USD 25.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

fazkyazalicka

2:28 PM . 02 Apr 16

siapa sih yang gak tau tarte? tarte nih produk amerika yg hitz banget aku udah pake ini dari awal belajar makeup. harganya emang agak mahal sekita 25 dollaran tapi hasilnya keren banget. packagingnya juga handy banget, enak deh kl dibawabawa gak ribet

5 User's Overall rating

chenclarissa

5:07 PM . 28 Mar 16

Konsistensi: thick, hanya cocok untuk under eye, mirip Benefit Erase PastePigmentation: opaque, ga nyangka akan nutupin darck circle di mata aku. aku bahkan ga harus color correct dulu.Packaging: menurut aku kurang efisien. Tube terlalu besar untuk isi. aku lebih prefer tubenya lebih kecil biar angin ga masuk dan lebih gampang mengeluarkan produkHarga: mahal banget, apalagi harus po dulu
Kalo ga perlu2 banget atau emang lagi pengen splurge menurut aku ga harus punya concealer ini. banyak concealer drug store yang as good kok. kaya la girl hd pro concealer dan maybelline age rewind.

4 User's Overall rating

Tarte Cosmetics Tarte Maracuja Creaseless Concealer
chenclarissa

chenclarissa

1 year ago

1

Wishlist

2

Reviews

4.3

Package Quality

100%

Repurchase

Description

A creamy, full coverage concealer that won’t ever crease, flake or leave you wanting more.

Wakeup your makeup with tarte’s best-selling liquid concealer, offering crease-free, creamy coverage with skinvigorating™ skincare benefits. Powered by nourishing maracuja and rich antioxidants, the multi-tasking formula helps awaken a dull complexion while smoothing and improving skin’s texture and tone. The full coverage waterproof concealer expertly masks redness, dark spots and discolorations while imparting a brightening, luminous finish to help offset the look of dark circles for a flawlessly radiant complexion.

Now available in 14 shades to complement a range of skintones and undertones.

Powered by: maracuja, mineral pigments

• maracuja: rich in essential fatty acids and vitamin C for firmer, brighter, smoother skin and maximum hydration
• vitamin C: antioxidant free radical fighter that helps prevent premature signs of aging, while brightening skin
• vitamin E: natural preservative that also acts as an emollient and antioxidant
• mineral pigments: soothe and soften skin

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Tarte Cosmetics

Sudah berdiri sejak tahun 1999, Tarte Cosmetics merupakan brand makeup dan skin care yang terjamin cruelty-free dan menggunakan bahan-bahan alami yang tidak merugikan kulit dalam seluruh produknya. Dengan slogannya yang berbunyi “be smart, be green, be tarte!”, Tarte Cosmetics berkomitmen untuk selalu membuat produk dengan hasil yang nyata dan kualitas yang tinggi.

Not found article in this product