Marc Jacobs Re Marc able Full Cover Concealer

Glow 04

Marc Jacobs

4.0

3 Reviews

Product Price IDR 373,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dhachaa

4:16 PM . 12 Apr 17

Have the shade 2, agak keterangan sdkit kl utk cover spots aku. Under the eye sendiri not bad, tp after a few hours this does crease on me. Teksturnya creamy. Gampang di blend. Pigmented bangett. Pengen beli shade lain utk coba cover acne spots krn kyknya lebih cocok utk spot conceal.

4 User's Overall rating

Iuliul

4:27 PM . 30 Jun 16

Very good concealer. Teksturenya creamy. Dan pakenya pun cukup sedikit aja. I blend this with tiny concealer brush supaya lebi natural.Untuk kualitasnya, kayanya harganya cukup reasonable. Coveragenya medium tapi buildable ke full. I have this for almost a year dan belom habis setengahnya.

4 User's Overall rating

SalvatoreG

1:02 PM . 15 May 16

Concealer ini super creamy dan sedikit thick teksturnya. But surprisingly ini mudah banget diblend pada wajah. Coveragenya buat gw sih medium to full. So it is a good concealer for dry skin. Karena teksturnya yang creamy, concealer ini tends to creasing or cakey through out the day. 
So the best way to applied it adalah dengan tap-tap or dabbing motion. Selain itu harus langsung di set dengan loose powder, supaya lebih awet dan nggak mudah crease.  

4 User's Overall rating

Marc Jacobs Marc Jacobs Re Marc able Full Cover Concealer
SalvatoreG

SalvatoreG

1 year ago

0

Wishlist

3

Reviews

4.2

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Erase and conceal imperfections, and get noticed for perfect skin. This luxurious, richly pigmented, full cover concealer is infused with anti-aging and nourishing ingredients. The ultra-emollient formula blends easily with skin, fully covering spots, dark circles, and blemishes, for a flawless look worth raving about.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Marc Jacobs

Marc Jacobs adalah brand fashion dan beauty yang didirikan oleh Marc Jacobs sendiri pada tahun 1993. Memulai karirnya di industri fashion, Marc Jacobs pun terus mengembangkan bisnis dan tersedia di lebih dari 60 negara.

Similar Articles

Ingin mencoba high-end concealer yang kualitasnya bagus? Mungkin concealer dari Marc Jacobs┬átepat untuk kamu. Dalam video 60 second ini, Ochell, Associate…

Read Full Article »