Eclipse Palette

Coastal Scents

3.8

10 Reviews

Product Price USD 20.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

pianista

9:14 AM . 25 Jul 16

Di aku ga begitu berguna. Cuma kepake beberapa warna aja meskipun makeupin client dengan beragam warna kulit. Bagus sih, gampang di blend. Cuma dengan harganya yang segitu dan yang kepake cuma beberapa warna jadi yah.. kurang worth to buy buatkuSoal performa nya bagus, menutup mata panda, tahan lama, buat contour juga enak-enak aja. Bentuknya creamy lembut

3 User's Overall rating

Nurulfatsmi

4:01 PM . 12 Mar 16

We got you covered—literally. Neutralize under eye halos, conceal blemishes, banish breakouts, and reduce redness with fifteen cream-based shades. Designed to conceal, highlight, and custom blend to your skin tone, watch your flaws magically disappear. Think of this palette as your Fairy Godmother for a Flawless Face! -The mint green shade counteracts redness or pinkness caused from rosacea, blemishes, or capillaries around the nose and cheek areas.-The pale yellow shade conceals black, blue, or purple imperfections such as bruises or unsightly under eye halos.-The lavender shade neutralizes areas with excessive yellow pigmentation and corrects olive skin tones.-The white/silver shade can be used as a highlighter to add sheen to cheekbones, nose, eyes.Berisi 15 warna concealer jenis cream, yang dapat dipakai sebagai concealer, atau pun contour. Bisa digunakan untuk menyamarkan noda wajah, dark circle, dan breakouts yang mudah di-blend dan disesuaikan dengan semua jenis warna/tone wajah.

4 User's Overall rating

amaliapgunawan

6:48 PM . 13 Jan 16

since I love the concealers I already have, like L’Oreal visible Left, NYX concealer in a Jar or Maybelline Pure concealers, I will not be using coastal scents shades of concealers. But it is no reflection of the product quality, just my personal preferences. You may still buy this product for all its pros. For example:

Pros:
It is really cheap. Even if you pay extra (like I did) it is still cheap.
It may seem a bit dry but isn’t really that dry just needs a good blending.
Skin corrector, highlights, concealer and contourer all at once.
It provides versatility, for example often you may not find the perfect shade for your concealer, and in this case you can mix two or more shades to get the one closest to your skin.
Together with the corrector shades, it can provide a really good coverage.
The dark shades provide amazing contouring.

Cons:
If you don’t want to blend really well, specially the delicate under eye areas, this concealer palate is not for you.
The texture is very thick so if you are into liquid concealers (like me) you will not be comfortable with it.
Since its really cheap, I am skeptical about the ingredient quality.

4 User's Overall rating

OliviaH

2:46 PM . 08 Jan 16

Pilihan warna yg banyak & lengkap, untuk shading sangat bagus, karna gak sekering wrn lainnya jd gampang di blend, untuk menutupi dark circle sangat gak recomended krn bikin cakey, jadinya palette ini hanya bisa di pake buat shading doang :(
untuk kemasan biasa sj, gak ada cerminnya, khas CS

3 User's Overall rating

mynameisyuri

12:11 PM . 02 Jan 16

Hasilnya lumayan, banyak pilihan warna, harga juga tidak mahal, ukuran kecil-kecil, sesuai harganya. Lumayan cover, lumayan untuk membuat shading, tidak menjadi cakey, secara keseluruhan, not bad, cakep juga hasilnya.

4 User's Overall rating

Coastal Scents Eclipse Palette
sepatubayibalita

sepatubayibalita

2 years ago

Coastal Scents Eclipse Palette
Nurulfatsmi

Nurulfatsmi

1 year ago

0

Wishlist

10

Reviews

3.6

Package Quality

60%

Repurchase

Description

Coastal Scents Eclipse Palette adalah palet serba guna yang dapat digunakan untuk menetralisir lingkaran hitam dibawah mata, menutupi ketidaksempurnaan di wajah, dan mengurangi kemerahan. Di formulasikan khusus untuk mengcover, highight, dan menyempurnakan tampilan kulit.

How To Use:
Gunakan sesuai kebutuhan

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:
Ethylhexyl Palmitate, Titanium Dioxide, Squalane, Polymethyl Methacrylate, Cyclomethicone, Beeswax, Petrolatum, Talc, Ozokerite, Sorbitan Oleate, Tocopheryl Acetate, o-cymen-5-ol. May Contain: Mica and Titanium Dioxide, Iron Oxides, D&C Red No.27 Al Lake, FD&C Red No.40 Al Lake, FD&C Yellow No.5 Al Lake, Ultramarine Blue, FD&C Blue No.1 Al Lake.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Coastal Scents

Coastal Scents adalah brand makeup dan skin care yang sudah berdiri sejak tahun 2005 milik perusahaan K-Plex LCC asal USA. Coastal Scents menyediakan lebih dari 800 produk makeup dan skin care dengan harga yang rendah tetapi berkualitas tinggi.

Similar Articles

Siapa bilang kalau produk makeup yang bagus harus yang high end? We have proof, kalau makeup bisa terlihat flawless dengan menggunakan produk drugstore.…

Read Full Article »

Setelah Kim K contouring, Instagram eyebrow, Kylie Jenner lips, clown contouring dan strobing sekarang muncul “trend” baru, yaitu colour correcting…

Read Full Article »