City Color Cream Concealer and Contour Palette

City Color

4.0

3 Reviews

Product Price IDR 135,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

cladyssutanto

10:15 AM . 28 Nov 17

menurut aku, concealer and contour cream City Color ini ga worth to buy walaupun affordable. texture creamnya sendiri memang creamy dan blendable, tapi dia ga nyatu sama foundation atau sama kulit. creasing bgt walaupun dipake baru sbntr. range warnanya mnrt aku juga kurang kepake gitu. not recommended at all mnrt aku, pahadal creamy bgt

2 User's Overall rating

Melzdud

2:15 PM . 22 Nov 17

suka banget sih sama pallette ini. concealernya ringan. contournya juga creamy mudah di blend. untuk yang mau belajar makeup lumayan lah pake palet ini. harga terjangkau udah dapet concealer dan cream contour dengan berbagai warna

5 User's Overall rating

chelnafyy

10:58 PM . 01 Mar 17

This palette is worth it! The price is just right by getting 8 colours in a palette. You may check which color/s is/are suitable with your skin tone. It is good for concealing or countouring, also creamy and blendable. I wish they could change the palette material, because it makes of plastic and easy to break. But for the product itself, it is great

5 User's Overall rating

City Color City Color Cream Concealer and Contour Palette
chelnafyy

chelnafyy

9 months ago

0

Wishlist

3

Reviews

3.0

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Concealing and countouring

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

City Color

City Color adalah produsen kosmetik yang mulai didirikan pada tahun 2013. Mengedepankan produk-produk kosmetik yang berkualitas dengan harga yang terjangkau.

Not found article in this product